Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért büdös, és folyásos a...

Miért büdös, és folyásos a cicám? (Kérlek, akinek volt ehhez hasonló segítsen)

Figyelt kérdés

Szóval arról lenne szó,h folyamatosan barna folyás folyik a hátsó feléből.

Egy nöstény 6-7 éves cicáról van szó,ivartalanított, benti.

Ez úgy kb, pár hónapja kezdődött neki, és már se anyagilag nem bírom,sem sehogy.

Jelét annak,h bármi baja lenne nem mutatja,iszik-eszik.(jah am kövérke)

Azt még h honnan jön nem tudtam kiderítent, mert mikor megmossuk ott nekim, gyönyörű tisztára, nem adok 1-2 napot és ugyanolyan lesz.Figyelem pisilés,kakilás után is ,h melyik lyukból jön,de nem tudom.

Irtózatosan büdös,de tuti nem kaki,vagy pisi szag,valami teljesen más.

Orvoshoz járunk már egy ideje,volt vér-vizelet vizsgálat,ultrahang, és had ne mondjam már vagy 50ezernél járunk.

Utoljára úgy volt h végre rájöttek,h hugyköve van.

Kapott rá tápot,amit nem is lehet 1hónaponál tovább adni, mert roncsolja a máját.

..de nem segített semmit, most adjuk még a másik tápot és..

nem tudom, nem ismerek lelkiismeretes orvost, aki ne a pénzt nézné, meghát már szinte mindent kivizsgáltak

Műtétek meg nem akarok,nem engedek, így látatlanba,h azt sem tudjuk honnan jön.

Csak, ha esetleg volt már valakinek ilyen, örülnék a tanácsoknak!

Köszönöm előre is!!!

2011. ápr. 27. 12:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom szegényt! :-(

Én csak a X. kerben tudok nagyon rendes dokit, de nagyon drága is. Borra valót nem fogadnak el, de az szerintem bele kalkulálják az árba.

2011. ápr. 29. 20:53
 12/23 A kérdező kommentje:

azért ha az orvos nevétm és honlapcímet leírod, megköszönöm, mert tnyleg nem tudni mi lesz a vége.. :(

Szenvedni nem szenved, nem mutat semmi jelet betegségre, csak tudom jól,h ez nem normális dolog, vmi baja biztos van..

Még van egy hely, oda fogom elvinni, ha a mostani "tápkúrán" túlleszünk, ha ő sem tud segíteni, egyszerűen nem tudom, ezért bíztam abban,h vki hallott-e már ilyenről.

Köszönöm

2011. ápr. 29. 20:57
 13/23 anonim ***** válasza:

20:53 vagyok.

Itt a címe:

[link]

Nagyon kedvesek az orvosok meg mindenki csak nagyon drágák. Én egyszer voltam náluk amikor a szukám elvágta a talpát, és dőlt belőle a vér. Persze hétvégén történt munka közben a telepen és már rendelési időn túl estünk be. De rendesen ellátták.

2011. ápr. 30. 00:20
 14/23 anonim ***** válasza:
Én Dabason tudok nagyon jó állatorvost (mi is oda járunk). Ha nincs messze Dabas tőletek én oda ajánlanám elvinni a cicust . Állatorvos neve: Dr. Doricsák János
2011. ápr. 30. 09:00
 15/23 anonim ***** válasza:

Én Zuglóban meg a II. kerületben tudok egy rendes dokit, Dr. Kántás Károly, itt rendel:

[link] - kedd és csütörtök délelőtt

vagy a II. kerületben a Bujdosó köz 4/a-ban hétfőn és szerdán egész nap, meg péntek délelőtt.

2011. ápr. 30. 09:05
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
ha már egy csomót költöttél rá akkor hagyd a fenébe és majd megaddal törődj a macskát meg vidd el otthonról nehogy valami bajod legyen tőle na cső
2011. ápr. 30. 23:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Ezek a tünetek nem fertőzőek! ( már rég lefertőzte volna a tulajt és a családot )

Amúgy ha a gyereked megfázik vagy influenzás lesz kirakod a szűrét nehogy lefertőzzön téged????? :-O :-O

2011. máj. 1. 07:59
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
utolsó nem a gyerekemet nem de ez egy állat
2011. máj. 1. 08:18
 19/23 anonim ***** válasza:
És ha állat akkor mivan? Nyílván ugyanolyan családtag mint bárki más! Ha már ennyit költött rá!
2011. máj. 1. 08:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Vin Diesel97: Aki az állatokat ennyire becsüli csak az az embert se becsüli többre, akármit is mondasz.
2011. máj. 1. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!