Miért büdös, és folyásos a cicám? (Kérlek, akinek volt ehhez hasonló segítsen)
Szóval arról lenne szó,h folyamatosan barna folyás folyik a hátsó feléből.
Egy nöstény 6-7 éves cicáról van szó,ivartalanított, benti.
Ez úgy kb, pár hónapja kezdődött neki, és már se anyagilag nem bírom,sem sehogy.
Jelét annak,h bármi baja lenne nem mutatja,iszik-eszik.(jah am kövérke)
Azt még h honnan jön nem tudtam kiderítent, mert mikor megmossuk ott nekim, gyönyörű tisztára, nem adok 1-2 napot és ugyanolyan lesz.Figyelem pisilés,kakilás után is ,h melyik lyukból jön,de nem tudom.
Irtózatosan büdös,de tuti nem kaki,vagy pisi szag,valami teljesen más.
Orvoshoz járunk már egy ideje,volt vér-vizelet vizsgálat,ultrahang, és had ne mondjam már vagy 50ezernél járunk.
Utoljára úgy volt h végre rájöttek,h hugyköve van.
Kapott rá tápot,amit nem is lehet 1hónaponál tovább adni, mert roncsolja a máját.
..de nem segített semmit, most adjuk még a másik tápot és..
nem tudom, nem ismerek lelkiismeretes orvost, aki ne a pénzt nézné, meghát már szinte mindent kivizsgáltak
Műtétek meg nem akarok,nem engedek, így látatlanba,h azt sem tudjuk honnan jön.
Csak, ha esetleg volt már valakinek ilyen, örülnék a tanácsoknak!
Köszönöm előre is!!!
Nagyon sajnálom szegényt! :-(
Én csak a X. kerben tudok nagyon rendes dokit, de nagyon drága is. Borra valót nem fogadnak el, de az szerintem bele kalkulálják az árba.
azért ha az orvos nevétm és honlapcímet leírod, megköszönöm, mert tnyleg nem tudni mi lesz a vége.. :(
Szenvedni nem szenved, nem mutat semmi jelet betegségre, csak tudom jól,h ez nem normális dolog, vmi baja biztos van..
Még van egy hely, oda fogom elvinni, ha a mostani "tápkúrán" túlleszünk, ha ő sem tud segíteni, egyszerűen nem tudom, ezért bíztam abban,h vki hallott-e már ilyenről.
Köszönöm
20:53 vagyok.
Itt a címe:
Nagyon kedvesek az orvosok meg mindenki csak nagyon drágák. Én egyszer voltam náluk amikor a szukám elvágta a talpát, és dőlt belőle a vér. Persze hétvégén történt munka közben a telepen és már rendelési időn túl estünk be. De rendesen ellátták.
Én Zuglóban meg a II. kerületben tudok egy rendes dokit, Dr. Kántás Károly, itt rendel:
[link] - kedd és csütörtök délelőtt
vagy a II. kerületben a Bujdosó köz 4/a-ban hétfőn és szerdán egész nap, meg péntek délelőtt.
Utolsó!
Ezek a tünetek nem fertőzőek! ( már rég lefertőzte volna a tulajt és a családot )
Amúgy ha a gyereked megfázik vagy influenzás lesz kirakod a szűrét nehogy lefertőzzön téged????? :-O :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!