Miért büdös, és folyásos a cicám? (Kérlek, akinek volt ehhez hasonló segítsen)
Szóval arról lenne szó,h folyamatosan barna folyás folyik a hátsó feléből.
Egy nöstény 6-7 éves cicáról van szó,ivartalanított, benti.
Ez úgy kb, pár hónapja kezdődött neki, és már se anyagilag nem bírom,sem sehogy.
Jelét annak,h bármi baja lenne nem mutatja,iszik-eszik.(jah am kövérke)
Azt még h honnan jön nem tudtam kiderítent, mert mikor megmossuk ott nekim, gyönyörű tisztára, nem adok 1-2 napot és ugyanolyan lesz.Figyelem pisilés,kakilás után is ,h melyik lyukból jön,de nem tudom.
Irtózatosan büdös,de tuti nem kaki,vagy pisi szag,valami teljesen más.
Orvoshoz járunk már egy ideje,volt vér-vizelet vizsgálat,ultrahang, és had ne mondjam már vagy 50ezernél járunk.
Utoljára úgy volt h végre rájöttek,h hugyköve van.
Kapott rá tápot,amit nem is lehet 1hónaponál tovább adni, mert roncsolja a máját.
..de nem segített semmit, most adjuk még a másik tápot és..
nem tudom, nem ismerek lelkiismeretes orvost, aki ne a pénzt nézné, meghát már szinte mindent kivizsgáltak
Műtétek meg nem akarok,nem engedek, így látatlanba,h azt sem tudjuk honnan jön.
Csak, ha esetleg volt már valakinek ilyen, örülnék a tanácsoknak!
Köszönöm előre is!!!
Köszönöm az eddigi válaszokat, nem tudom mi lehet, majd most elvisszük egy 4. orvoshoz.
Ahhoz a hozzászóláshoz meg nem mondok semmit, nálam nem úgy megy,h beteg lett és akkor kirakjuk és hozunk másikat.
Igaza van az előttem szólónak, ha a gyereked beteg lesz,akkor is majd szülsz másikat?
Ugyanolyan családtag mint más, 7 éve velünk van, nem tehet róla,h vmi baja van, segíteni próbálunk neki, nem kirakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!