Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegnap meghalt apukám. Hogyan...

Tegnap meghalt apukám. Hogyan dolgozzam fel? 16 L

Figyelt kérdés
Tegnap hazajöttem fél3-kor a suliból, ő már holtan feküdt a szobámban.Azonnal hívtam a mentőket és újraélesztettem,de se én se ők nem tudtak rajta segíteni.Már majdnem kész a szobám,nemsoká hozzák a bútorokat,de már nem akarok soha többet oda bemenni,annyira megviselt.Anyukámmal rengeteget sírunk,majd nyugtatót kell bevegyünk hogy tudjunk aludni.Természetesen minden lehetséges támogatást,de akkor is borzasztóan nehéz.Sokat segítene ha olyanok írnának akik már gyászoltak,de bàrki írhat.Kérlek segítsetek. :(
2016. okt. 6. 11:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
69%
Előzőnek: aki elveszti hozzátartozóját, annak jó ha beszélhet róla valakinek, ha valaki meghallgatja. Ilyenkor nem szabad magunkba tartani.
2016. okt. 6. 16:42
 22/30 anonim ***** válasza:
78%

Fogadd őszinte részvétem!

13 éves voltam, amikor édesanyám meghalt.Ennek lassan 20 éve, de még most sem értem.

Tavaly márciusban rák következtében elvesztettem édesapám.Az egész 2,5 hónap leforgása alatt történt.Csak az idő az, ami segít.Ha emlékezni akarsz, emlékezz, ha sírni, akkor sírj.

De a nyugtatót kizárólag orvosi utasításra lehet bevenni, és ami édesanyádnak megfelelő, te azt nem valószínű hogy beveheted 16 évesen.Orvoshoz menj, és ha ő úgy ítéli meg, akkor ír fel valamit, de saját magatoktól ne vegyetek be semmit.

Idővel enyhülni fog a fájdalom.Teljesen elmúlni soha, csak enyhülni.

Kitartást nektek.

2016. okt. 6. 16:45
 23/30 anonim ***** válasza:
11%
Én másnap felkeltem és rohantam Gyakorizni. Bizony. Hát az rengeteget segített.
2016. okt. 6. 16:47
 24/30 anonim ***** válasza:
94%

#23 Ahhoz, hogy valaki ilyen kérdéssel poénkodjon, ahhoz már szörnyen sötétnek kellene lenni.

Én merem remélni, hogy ilyennel senki nem szórakozik, mert én tavaly márciusban a poklok poklát éltem át.:(((

2016. okt. 6. 16:59
 25/30 anonim ***** válasza:
72%

"Lehet én nem értem, de akinek már halt meg valakije az annyira kiborul, összeroppan, hogy a gyakori, sőt a net eszébe sem jut."

Itt rontja el mindenki. Elvárják, hogy hogyan gyászolj. Megmondják, hogy hogyan reagálj.

Nekem egy hete halt meg anyukám, és ide jöttem, mert barátaim nincsenek, és szerettem volna, ha olyanokkal beszélhetek, akik átélték már.

2016. okt. 6. 16:59
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

1.Örülj,hogy nem 11 évesen volt.

2.Örülj,hogy nem anyád halt meg.

3.Örülj,hogy meghalni nem láttad,"csak" holtan.

4.Örülj,hogy nem vagy fiatalon gyógyíthatatlan krónikus beteg.

Üdvözöl egy nálad ezerszer pechesebb 20 éves lány.

2016. okt. 13. 17:07
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Jó hamar túltette magát, azóta sem jelentkezik. Töri magát az ember a vígasztaló szavakkal, feltépve saját sebeit, emlékeit, közben megint egy hülyegyerek írt ki válaszvadász kitalációt. Klassz.
2016. okt. 13. 18:03
 28/30 anonim ***** válasza:
47%
Talán csak elege lett némelyik bunkó válaszolóból.
2016. okt. 14. 06:28
 29/30 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz a bunkókkal, valószínűleg szerencsések, és még sose élték át ezt. addig jó míg valaki ezt nem éli át és nem érti..
2016. okt. 19. 19:41
 30/30 A kérdező kommentje:
Koszonom az ertelmes valaszokat!A privatokra nem valaszoltam,de megkaptam,mindenkinek koszonok aki irt!Ez a kerdes nagyon nem valaszvadasz,eddig azon voltam hogy anyanak segitsek...nagyon kivan,felek hogy osszeomlik.Ez a kerdes pedig nekem lett volna megerosites,mert most en vagyok a tamasza
2016. nov. 5. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!