Tegnap meghalt apukám. Hogyan dolgozzam fel? 16 L
Fogadd őszinte részvétem!
13 éves voltam, amikor édesanyám meghalt.Ennek lassan 20 éve, de még most sem értem.
Tavaly márciusban rák következtében elvesztettem édesapám.Az egész 2,5 hónap leforgása alatt történt.Csak az idő az, ami segít.Ha emlékezni akarsz, emlékezz, ha sírni, akkor sírj.
De a nyugtatót kizárólag orvosi utasításra lehet bevenni, és ami édesanyádnak megfelelő, te azt nem valószínű hogy beveheted 16 évesen.Orvoshoz menj, és ha ő úgy ítéli meg, akkor ír fel valamit, de saját magatoktól ne vegyetek be semmit.
Idővel enyhülni fog a fájdalom.Teljesen elmúlni soha, csak enyhülni.
Kitartást nektek.
#23 Ahhoz, hogy valaki ilyen kérdéssel poénkodjon, ahhoz már szörnyen sötétnek kellene lenni.
Én merem remélni, hogy ilyennel senki nem szórakozik, mert én tavaly márciusban a poklok poklát éltem át.:(((
"Lehet én nem értem, de akinek már halt meg valakije az annyira kiborul, összeroppan, hogy a gyakori, sőt a net eszébe sem jut."
Itt rontja el mindenki. Elvárják, hogy hogyan gyászolj. Megmondják, hogy hogyan reagálj.
Nekem egy hete halt meg anyukám, és ide jöttem, mert barátaim nincsenek, és szerettem volna, ha olyanokkal beszélhetek, akik átélték már.
1.Örülj,hogy nem 11 évesen volt.
2.Örülj,hogy nem anyád halt meg.
3.Örülj,hogy meghalni nem láttad,"csak" holtan.
4.Örülj,hogy nem vagy fiatalon gyógyíthatatlan krónikus beteg.
Üdvözöl egy nálad ezerszer pechesebb 20 éves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!