Hogyan dolgozzam fel, hogy apa meghalt?
5 éve külön élünk tőle, alkoholista volt, bántott minket. Van két tesóm (L8, F18) még, én 21 vagyok. Anya most éli ki magát, kb leszr minket.. én már külön élek, egyedül. Apával én nem igen beszéltem, egy évben egyszer találkoztam kb vele. Le volt tiltva a telefonja, kimenni sem akartam hozzá, mert ugyanazt hajtotta, amit régen.. féltem is tőle.. utoljára akkor láttam, mikor bejött a munkahelyemhez és mondta a szokásosat... problémái voltak a gyomrával (kivették az epéjét, gyomrából - 5 cm + ugye az alkohol..) és nem bírta. 3 hete, hogy meghalt, aznap, mikor anyával a 21. házassági évfordulójuk lett volna. Nagyon bánt, hogy nem beszéltem vele, hogy nem tudtam elbúcsúzni, stb.. kórháztól, ahol volt, 2 percre dolgoztam és én nem mentem be... testvéreim tartották vele a kapcsolatot. Aznap, mikor meghalt, feloldottam a hívását a telefonomon, de tudom, hogy már ha akarnám sem tud hívni.. temetés már 2 hete lement, én nem sírtam akkor.. nem tudok sírni, pedig jó lenne... temetés napján a szerelmem is elhagyott... :(
Hogyan dolgozzam fel? Apa 41 volt..:(
L21
"Aznap, mikor meghalt, feloldottam a hívását a telefonomon, de tudom, hogy már ha akarnám sem tud hívni.."
Ez fontos kozolnivalo??? A telefonod allitgatasaval tobbet foglalkoztal, mint a fateroddal?!
Nem csodalom hogy a szerelmed elhagyott, miutan konstatalta, hogy magasrol tettel apadra, annak ellenere hogy pl. a korhazban fekudt.
Letiltottad sajat apadat, igy eselye sem volt teged keresnie... Az en apam el, de nem keres, a szulinapomon sem hiv fel, pedig mennyire orulnek neki. Mennyire jo lenne, ha fontos lettem volna/fontos lennek neki. De nem, ez van, neki masak a prioritasai.
Hogy dolgozd fel? Hat eddig nem erdekelt a fater, akkor ugy dolgozd fel, ahogy eddig is csinaltad. Most miert erdekel, most miert lett fontos? Nem is ertem a kerdest. Vagy a sajat viselkedesedet akarod feldolgozni, hogy te miert nem tudtal ezt vagy azt csinalni, a testvereid viszont igen?
5-ös!
Felhívnám a figyelmedet arra a részre, hogy a kérdező azért távolodott el Apjától, mert az bántalmazta Őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!