Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jól döntöttem vagy nem?

Jól döntöttem vagy nem?

Figyelt kérdés
Lényeg, h reggel 2 ezret kérni akart a 14 eves lanyom, kajara!Gondolom chipset vett volna belöle..mondtam neki ezret adok, de nem volt ezresem, igy mondtam vigyen inkabb kajat, csinaltam ket szendvicset, és ő meg bedobta a durcit, h neki nem kell, visszaadta a kezembe,és bebszta az ajtót, elment..erre hív 13 órakor, h éhes es vigyek be kaját a suliba!én meg mondtam, h nem viszek!Vinnem kellett volna??sztem nem!14.45 ig van tanítas.10 perc alatt itthon van utana.
2016. okt. 5. 13:40
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
10%

Ha ígértél neki 1000 Ft-ot akkor oda kellett volna adnod! Akár úgy hogy többet adsz és kéred délután a visszajarot.

Nekem 3 gyerekem van (nem tini vagyok) de ezzel hogy nem adtad oda szavahihetetlenne valtal.

Ez független a hisztitol.

Nekem 9 éves a legnagyobb. Szokott napi 500 Ft bufepenzt kapni plusz visz otthonrol inni, ropit, pogácsát attól függ mi van. Plusz menzas.

9 évesen ha azt mondom neki itt van 2000 de ezt oszd be 4 napra vagy kérem a visszajarot akkor az úgy van.

Nem értem miért kellett szendvicset csomagolni ha a lányod jelezte hogy köszi nem kéri.

2016. okt. 5. 21:36
 42/55 anonim ***** válasza:
41%
Akkor ne kelljen a büfépénz se ha az otthoni nem jó
2016. okt. 5. 21:38
 43/55 anonim ***** válasza:
56%

Valószínűleg nem szendvicset akart enni. Nincs ezzel gond. Mondjuk a büfében árult melegszendvics kellett. Esetleg sunyiban egy energiaital vagy jegeskave. Ne adj isten cigi...

Mindenki csinált már ilyet titokban. Én is. Sokan. Egy pici "szabadsag" jól esett tini korban is.

2016. okt. 5. 21:53
 44/55 anonim ***** válasza:
24%
Már megbocsáss, de azért ha egy gyerek sokáig nem eszik, akkor el is ájulhat. Attól függ milyen a szervezete. Én pl. egyik nap nem vittem enni a suliba 4. órába jöttek a szüleim értem. Lehet, hogy bunkó volt veled, de azért szerintem vinned kellett volna neki kaját.
2016. okt. 5. 22:08
 45/55 anonim ***** válasza:
49%
Többen írják, hogy csinálja meg magának a szendvicset. Szerintem az, hogy megcsinálom neki, az nem azért van, mert ő képtelen, hanem az egyfajta gondoskodás, sőt, az egyik legnagyobb gondoskodás, főzni valakire, étellel ellátni. Az mindig jólesik, még egy felnőttnek is. Mikor felnőtt fejjel (is) jártam fősulira, vagy mennem kellett kirándulásra, a párom (férfi)mindig csinált nekem hajnalban szendvicseket, olyan jól esett. Hogy a gyerek ezt nem tudta értékelni, ott nem csak a gyerek a hibás, valami elcsúszott a nevelésben, kapcsolatban. Nekem anyuka nem következetesnek, vagy szigorúnak tűnik, inkább kicsit ridegnek. A gyerek meg egy lobbanékony kamasz, nem fog bocsánatot kérni, főleg ilyen viszonyban, anyának kellene az okosabbnak lenni és megölelgetni, mikor hazajön, érdeklődni, mi van vele, kicsit közelebb kerülni, nem bevágni a durcit felnőtt fejjel. Egyébként, gondolom valami olyanra kellett volna, amibe nem akarta beavatni anyát, van ilyen.
2016. okt. 5. 22:13
 46/55 anonim ***** válasza:
28%

Azzal, hogy nem adtál neki 2 ezer forintot jól döntöttél. Lassan harminc éves férfi vagyok, de egy nap átlagban nem költök többet 600-700 forintnál kajára. Szóval szerintem a 2 ezer forint sok lett volna.

Viszont rosszul döntöttél, hogy felhívott éhes, te meg nem mentél be, s vittél neki kaját. Elég arra gondolni, hogy leesik a vércukor szintje, s akár rosszul is lehet. S azért egy szimpla ájulásnál ezerféleképpen össze tudja magát verni az ember.

2016. okt. 5. 22:37
 47/55 anonim ***** válasza:
40%
Azért ne dramatizáljuk már túl a dolgokat, gondolom reggelizett, tehát annyira nem éhezett ki azalatt a kb 5 óra alatt hogy elájuljon. Meg egyébként is, biztos volt kitől szereznie pár falatot...
2016. okt. 5. 22:45
 48/55 anonim ***** válasza:
62%
Jajj mit sajnáljátok agyon? Én is voltam 14 soha nem reggeliztem nem vittem uzsonnát, néha még a vacsit is kihagytam(mindig volt kaja csak lusta voltam enni) és nem döglöttem meg 12 óra alatt. Anyám nekem is készített néha szendvicset ha volt ideje. És kb. a pofámról égett volna le a bőr ha még vissza is utasítom hisz nem volt kötelessége megcsinálni. Én is voltam már éhes a suliban de az én hülyeségem volt hogy nem ettem és szégyeltem volna anyám felhívni hogy hozzon kaját....mondjuk én nem voltam az a hisztizős fajta.
2016. okt. 5. 22:46
 49/55 anonim ***** válasza:
35%
Oké, de írtam, hogy ez szervezettől is függ. Vannak akik nem bírják és vannak akik bírják sokáig evés nélkül. Én az előbbi voltam. Ti meg az utóbbi.
2016. okt. 5. 23:38
 50/55 anonim ***** válasza:
51%

sokan úgy csinálnak mintha egy elsős kislányról beszélnénk..-akit most elengedtek kaja nélkül,és ne tudná megoldani.

Mi is rendszeresen adtunk kölcsön pár száz ft-ot annak aki éhes volt és nem volt pénze.vagy akár a sajátunkat megosztottuk. Biztos vannak neki is barátnői akitől kérhetett kölcsön

2016. okt. 6. 08:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!