Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jól döntöttem vagy nem?

Jól döntöttem vagy nem?

Figyelt kérdés
Lényeg, h reggel 2 ezret kérni akart a 14 eves lanyom, kajara!Gondolom chipset vett volna belöle..mondtam neki ezret adok, de nem volt ezresem, igy mondtam vigyen inkabb kajat, csinaltam ket szendvicset, és ő meg bedobta a durcit, h neki nem kell, visszaadta a kezembe,és bebszta az ajtót, elment..erre hív 13 órakor, h éhes es vigyek be kaját a suliba!én meg mondtam, h nem viszek!Vinnem kellett volna??sztem nem!14.45 ig van tanítas.10 perc alatt itthon van utana.
2016. okt. 5. 13:40
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
81%

Kedves 10-es válaszoló, nyilván a tied is egy vélemény, tiszteletben is tartjuk, viszont ha anyuka ilyen perpatvar után rohan be, mert a gyerek mégis éhes, akkor a gyerek legközelebb is el fogja játszani, ha vmi nem tetszik neki „anya úgyis majd behozza” címszóval.

A kérdezőt következetesnek tartom.

2016. okt. 5. 14:13
 12/55 anonim ***** válasza:
75%

óó persze 10 es! az a jó anya aki hagyja hogy a gyereke hülyét csináljon belőle,és hagyja hogy ugráltassa ..,csak mert reggel hisztiből nem kellett a szendvics.

talán akkor vinnék a kérdező helyébe ha: azt mondaná a telóban hogy: ne haragudj anya reggel hülyén viselkedtem,ha szépen megkérlek hoznál e be valami kaját. Na igy lehet megtenném..

2016. okt. 5. 14:16
 13/55 anonim ***** válasza:
65%

Más gyerek örülne egy szelet zsíroskenyérnek is reggelire, neki meg nem kell a szendvics? Az igen...

Hát így járt, majd megtanulja, hogy normálisan beszélek anyával...

Ismerem az érzést, jobb egy péksütit vagy pogácsát a suliba vinni, mint az otthonról hozott szendvicset, de én sohasem csaptam cirkuszt érte, mert tudtam, hogy a péksüti, pogi bizony pénzbe kerül...

Max. keresse meg magának a pénzt rá.

Ha lelkifurdid van amiért éhes, akkor főzz meg mire hazaér. De jól tetted, ne ugrálj neki. Majd máskor meggondolja.

2016. okt. 5. 14:34
 14/55 anonim ***** válasza:
55%
Jól döntöttél. Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát, én a hiszije "jutalmául" a héten nem is adnék neki kajára pénzt. Nem éhezteted, otthonról vihetne amannyit akar, átlag csalásban nem kevés az a 2 ezer hogy elszórja olyan kajákra, amiket pár száz forintból otthon is el lehet készíteni. Persze, alkalmanként vehetne, én is megkívánom, de hogy ennyi pénzt elszórjon, azt nem engedném. Különben is, mire odaérnél a kajával, meg kicsöngetnének, már jöhetne is haza. Persze, lehet kedvezni a gyereknek, ha megérdemli. De itt a lányod egy hisztérika szintjén volt, nm érdemli meg.
2016. okt. 5. 14:36
 15/55 anonim ***** válasza:
30%

Mondjuk az is megoldás lett volna, ha adsz neki kétezret, de megmondod ELŐRE, hogy ez nemcsak mára van, hanem X napra (amennyire gondolod, hogy ki kéne tartani).

Pl. ezret akartál adni, de az nem volt. Ha volt kétezresed, odaadod, és megmondod, hogy ez mára ÉS holnapra van. Holnap ne kérjen.

Akkor ELŐRE tudja, felnőttként oldottátok meg.

Így mindketten hisztit vágtatok le. Igen, te is, csak te "nyertél", mert ilyen szempontból szülőként nálad a hatalom, nyilván, ha azt mondod, hogy nem adsz, akkor ennyi. De ettől most ugye te sem érzed jól magad meg ő sem...?

2016. okt. 5. 14:37
 16/55 anonim ***** válasza:
24%
Jól csináltad. Az előzményeket már nem biztos.
2016. okt. 5. 14:40
 17/55 anonim ***** válasza:
67%

már bocs..de szerintem nincs igazad..az anyuka nem hisztit vágott le azzal hogy következetes maradt..

Ő megcsinálta a szendvicset,amit a gyereke nem fogadott el.. ennyi! aztán meg persze mégis jól jött volna AZ a szendvics,és elvárta volna hogy az anyja rohanjon oda kajával..

2016. okt. 5. 14:41
 18/55 anonim ***** válasza:
68%
Jól döntöttél. Ne a gyerek irányítson, hanem a felnőtt.
2016. okt. 5. 14:41
 19/55 anonim ***** válasza:
36%
2ezer forintból biztos nem chipset akart venni, az pár száz forint. Én valószínűbbnek tartom, hogy inkább el akart volna menni valahova a barátaival.
2016. okt. 5. 14:49
 20/55 anonim ***** válasza:
10%

Szép kis kérdés: véleményt kérsz, majd lepontozol (te vagy más) mindenkit, akivel nem értesz egyet.

Akkor minek kérdezni?

2016. okt. 5. 14:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!