Igaza van apának, vagy én döntöttem jól?
Az én apám meg azt mondta mindig, hogy az férfiszakma.
Nem egy hirdetésre jelentkeztem, ahol "tulajdonképpen férfit keresünk" volt a válasz.
Nem tudm, MIT döntöttél, azt, hoyg kitünö leszel?
Mert az mindenképpen jó döntés volt.
A kereskedö meg semmi eseter sem nöi szakma, ezt apád is észrevehette volna, ha járna vásárolni - az eladók nagy része férfi, és az üzletvezetök többsége is
A pénztárosok általában nők (de egyre több férfival lehet találkozni, mert sok áruházban már nincs olyan, hogy csak pénztáros, csak árufeltöltő, stb.) viszont a vezetők 10-ből 9-szer férfiak, a részlegvezetők is, vegyiáru részen pedig a kozmetikumokat leszámítva szinte csak férfiak vannak. Tehát így kijelenteni, hogy a kereskedő szakmai női szakma marhaság, főleg, hogy a kifejezetten kereskedői lét ugyancsak férfias szakma, mivel kell a rámenőség és a többi, a nők jelentős része erre nem képes, mondom ezt nőként.
Így szerintem ne érdekeljen apád véleménye, viszont neked gratulálok a kitűnőhöz, csak így tovább! :)
Ha megnézitek a pult mögött nők sokszor többet állnak. Az hogy egy üzlet férfi tulajdonban van még nem igazi kereskedés.
Ha neked van elég pénzed és csinálsz egy informatikai vállalkozást ahol programozókat alkalmazol még nem fogsz hozzá érteni, de van egy ezzel foglalkozó vállalkozásod.
Talán papírt ki kell hozzá váltani, de ez sem biztos.
A lényeg hogy apja nem mint üzlettulajdonost látja egy kereskedőben (ami igaz is) hanem a ,,nőt'' aki a pult mögött áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!