Hogyan vigyem le apanak a ballagasi meghivot?
Hűha, e a kalappal előtted, leányzó! Más szerintem már rég elküldte volna a fszra, te pedig... gratu érte!
Vidd el és kész, ha ócsárol, stb., engedd el a füled mellett. Nem tudsz mást tenni. :/
Amikor azt olvasom itt, hogy egy gyerek utálja a külön élő elvált apját, mert nem törődik vele, stb..., akkor mindig megkérdezem tőle, hogy mit tett Ő azért, hogy jóban legyenek? És azt javaslom nekik, hogy tegyék azt, amit te teszel.
De Te előtted meghajlok, és megemelem a kalapom. Sok rosszat olvasok itt, de Te miattad érdemes volt regisztrálnom. Büszke vagyok rád, így ismeretlenül is. :-)
A veszekedés valahol jó. Csak azokkal az emberekkel veszekszünk, akiket szeretünk. Ha valaki közömbös, azzal nem állunk le vitatkozni, hanem egyszerűen le..uk. Vitatkozzál csak vele, és szólj neki mindig vissza. Én nem javaslom, hogy ne törődj vele, sőt! Nem jól viselkedik veled, de te szereted, és tudod, hogy Ő is téged. Mi kell még? Józan pillanatában beszélgess vele, és mond el neki, hogy ne igyon, olyan sokat. Vagy, amikor együtt vagytok, akkor próbáld rávenni az alkohol mentes sörre, vagy valami másra, stb...
Valami oka biztos volt, hogy elkezdett inni. Lehet, hogy anyukád nem éreztette eléggé a szeretetét, vagy elhanyagolta? Majd bánatában elkezdet inni, és elváltak mert, alkoholista lett?
Ha most Te is "elhagyod", akkor elveszik a süllyesztőben, egyedül. Szerintem inkább segíteni kellene neki, hogy leszokjon a piáról. Ha van miért, akkor megteszi, és elfogadja a segítséget. Lehet, hogy nem lesz egyszerű, könnyű, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!