Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jól döntöttem vagy nem?

Jól döntöttem vagy nem?

Figyelt kérdés
Lényeg, h reggel 2 ezret kérni akart a 14 eves lanyom, kajara!Gondolom chipset vett volna belöle..mondtam neki ezret adok, de nem volt ezresem, igy mondtam vigyen inkabb kajat, csinaltam ket szendvicset, és ő meg bedobta a durcit, h neki nem kell, visszaadta a kezembe,és bebszta az ajtót, elment..erre hív 13 órakor, h éhes es vigyek be kaját a suliba!én meg mondtam, h nem viszek!Vinnem kellett volna??sztem nem!14.45 ig van tanítas.10 perc alatt itthon van utana.
2016. okt. 5. 13:40
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
42%
Jól döntöttél, lányod viszont nagyon hisztis. Te megcsináltad a szendvicset, neki pedig nem kellett, így járt. Nehogy már még te rohangálj utána. 2000 Ft-ból egyébként már egy teljes ebédet tudott volna venni, valszeg nem csipszre akarta költeni.
2016. okt. 5. 16:11
 32/55 anonim ***** válasza:
18%

26-os egyet értek veled.

A mai világban inkább örülne a kérdező hogy a lánya nem a mérlegen áll folyamatosan mert "dagadt" a 40 kilójával...

Én anyukám örül ha eszek (és nem vagyok anorexiás) 😊

2016. okt. 5. 16:13
 33/55 anonim ***** válasza:
77%
Utolsó itt nem arról van szó hogy eszik-e vagy nem, hanem hogy hisztis és elkényeztetett, aki azt hiszi ugráltathatja az anyját, mert neki olyanja van. A kérdező csinált neki szendvicset amit elvihetett volna, de a királykisasszonynak derogált otthonit vinni, menőzni akart a büféssel. Tehát itt nem rról van szó hogy a kérdező nem adott enni a gyerekének, hanem hogy a hisztisnek nem volt elég jó a hazai így sztrájkolt.
2016. okt. 5. 16:25
 34/55 anonim ***** válasza:
61%
Igenis jól tetted. Nem az a jó anya, aki majomszeretettel nevel. Mellesleg ilyen az élet, a döntéseinknek, a viselkedésünknek a következményeivel is számolnunk kell. Valamikor meg kell tanulnia. :)
2016. okt. 5. 16:33
 35/55 anonim ***** válasza:
86%

32. A hiszti és anorexia között van különbség...

Én tizenhárom éves vagyok és én is szoktam hisztizni, bevallom. Anya soha sem engedett utánam, ezért minden hisztiből levontam egy- egy tanulságot és ennek hasznát veszem. Szerintem az a szánalmas, mikor a szülő teljesen becsicskul, a gyerek meg azt csinál, amit akar.

Én is addig maradok suliba mint a lányod és volt amikor elfelejtettem kaját vinni, de kértem a barátaimtól picit, így nem haltam éhen. Szerintem a te lányod is kapott ételt a barátaitól.

Ha én ilyen hisztit levágtam volna, anyám jól letolt volna, nem várta volna meg, míg hazaérek.

Ne gondoljátok már, hogy ennyitől lelki sérült lesz valaki. Nem lesz annak a gyereknek semmi baja, csak hisztizik. A mai szülők mindent a gyerek segge alá akarnak tolni, mert ha kiabálni mernek rá, egyből rossz szülők lesznek és erőszakosak -.-' Nem mindenre megoldás az, hogy megbeszélitek. Néha belefér egy kis büntetés is.

Szóval igen, jól cselekedtél. Nálad is volt büntetés, az, hogy nem vittél kaját. Írd meg kérlek, hogy mi történt, mikor hazaért a lányod. Kíváncsi vagyok :))

2016. okt. 5. 16:37
 36/55 anonim ***** válasza:
68%
Jol tetted. Sot nalam az ebedje, ha tovabb hisztizik a vacsoraja is az a bizonyos szendvics lenne. Bar nalunk erre nem fog sor kerulni mert en nem csinalok neki szendvicset, 14 evesen marhara ott az ideje hogy maganak pakoljon kajat...
2016. okt. 5. 16:42
 37/55 anonim ***** válasza:
9%
Az lett volna a legjobb, ha odaadod neki a 2 ezret.
2016. okt. 5. 16:57
 38/55 anonim ***** válasza:
42%
jó hogy nem 20 ezret nem igaz utolsó? Gondolom te is olyan elkényeztetett tini vagy mint a kérdésben szereplő lány.
2016. okt. 5. 17:09
 39/55 anonim ***** válasza:
26%
Hiába mondjátok nem jól döntött a kérdező. Nem azt mondom hogy a gyerek csicskája legyen. Igenis legyen következménye a cirkusznak de ne az hogy nem viszi be a szenyát a suliba. Egyszerűen a kérdező ugyanúgy oldotta meg a szitut mint a lánya. És ez a nem jó.
2016. okt. 5. 20:40
 40/55 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó, arra nem gondolsz hogy a kérdezőnek esetleg más dolga volt, minthogy a királykisasszonynak ugráljon? Ez pont hogy csicskulás lett volna, a kisasszony meg tanulja meg hogy hogyan is beszéljen a szüleivel. Felőlem a földhöz is verhette volna magát délután, akkor se vittem volna be neki kaját. Lett volna lehetősége vinni,de az nem kellett. Akkor később se kelljen, ilyen egyszerű.
2016. okt. 5. 20:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!