Lényeg, h reggel 2 ezret kérni akart a 14 eves lanyom, kajara!Gondolom chipset vett volna belöle..mondtam neki ezret adok, de nem volt ezresem, igy mondtam vigyen inkabb kajat, csinaltam ket szendvicset, és ő meg bedobta a durcit, h neki nem kell, visszaadta a kezembe,és bebszta az ajtót, elment..erre hív 13 órakor, h éhes es vigyek be kaját a suliba!én meg mondtam, h nem viszek!Vinnem kellett volna??sztem nem!14.45 ig van tanítas.10 perc alatt itthon van utana.
honnan veszed hogy a kérdező pontoz le mindenkit..??
2016. okt. 5. 14:56
22/55 anonim válasza:
Azért napi ezer forint kajára egy 14 évesnek - csak iskolai időben - havi 20 ezer forint. Azért nemár... (15-ös válaszolónak szánom)
Vigye el a szendvicset, mi az, hogy még ő durcizik, meg csapkodja az ajtót. Tisztelje már az anyját azért valamennyire.
2016. okt. 5. 14:59
23/55 anonim válasza:
Én a helyedben nem azon gondolkodnék, hogy most helyesen jártam-e el, hanem azon, hogy lett ilyen a lányom. Ebben a szülőnek nem kis szerepe van. Oké, hogy kamasz, lobbanékony, meg lázadó, de....
24/55 anonim válasza:
Szerintem jól döntöttél. Vannak olyan helyzetek amikor egy kicsit szigorúbbnak kell lenni, hogy a gyerekkel ne szaladjon el a ló.
25/55 anonim válasza:
Jól. Maradj ilyen.
2016. okt. 5. 15:01
26/55 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem döntöttél jól... A gyerek az gyerek, te is voltál az, mint felnőtt embernek, neked kellene normálisabban viselkedni.
Kitudja azt, hogy mikor evett előtte való nap a gyereked utoljára, te meg hagytad, hogy végül is éhezzen.
Az ugye senkinek nem baj, hagy essen már össze a szerencsétlen vagy legyen rosszul, mert bevágta a gyerekes hisztijét. Felelőtlen szülőnek tartalak! Már bocs!
Mert iskola után meg lehetett volna vele beszélni a dolgokat, de nem, te azt választottad, hogy haljál éhen hülye gyerek -.-".
2016. okt. 5. 15:06
27/55 anonim válasza:
26-os, neked van gyermeked? :)
2016. okt. 5. 15:14
28/55 anonim válasza:
oké szegény ki tudja mióta evett jaaaj :D ne már egy 14! évesről van szó aki ha éhes oda tud menni a hűtőhöz és max készít egy szendvicset ha éhes, én részemről már az is túlzás volt, hogy nem ő csinálta a szendvicset hanem anyuci. Az anyja adott volna neki ételt a hisztis meg elutasította, most nem hal bele ha ebédig várhat és legalább kapott egy jó leckét abból, hogy anyuci nem egy rabszolga.
2016. okt. 5. 15:31
29/55 anonim válasza:
Szerintem akkor kellett volna elvinni a szendvicset, ha késő délután ér haza, ilyen fél 4 körül vagy azután, de így nem fog éhenhalni meg összeesni, nyugi már. Nem rendszeresen van éheztetve az a gyerek (gondolom). És nem egész nap nem evett, hanem "csak" a reggelit hagyta ki, ebédelni úgyis fog, mert éhes. És reggelizni is a saját hülyesége meg hisztije miatt nem reggelizett. És a pénz nem hullik csak úgy az égből, hogy ő szórja kajára a kétezreseket.
2016. okt. 5. 15:38
30/55 anonim válasza:
26os, legrosszabb esetben vacsorázott a gyerek.. 16 óra leforgása alatt meg még nem halt éhen senki tudtommal. Én akkor tartottam volna rossz anyának, ha ezek után rohan a gyerekhez a kajával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!