Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti bele tudnátok...

Szülők ti bele tudnátok törődni, hogy a lányotok így lett terhes?

Figyelt kérdés
Külföldön kaptam egy álláslehetőséget. Megismerkedtem egy ottani állampolgár férfival, aki félig indiai származásu. Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert a bőrszínén,vonásain valamennyire látszódik, hogy nem fehér. Már több hónapja járunk, neten,telefonon nem akartam elmondani a szüleimnek. De most úgy néz ki, hogy gyerekünk lesz.Nem azért kérdezem mert a szüleimre szorulok anyagilag, mindketten dolgozunk. Csak mennyire lesz ez fura nekik?
2016. szept. 24. 18:44
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
0%

Én azért lennék picit mérges,hogy nem szóltál a kapcsolatodról. Unokának örülnék és kérnélek,hogy amint tudtok gyertek haza,hogy megismerhessük a vőjelöltet.

De szívesen meglátogatnánk mi is titeket.

A baba pedig biztosan szép lesz,főleg ha lány lesz. Lesz benne egy kis indiai vonás és magyar is.

2016. szept. 27. 12:54
 42/45 anonim ***** válasza:
74%
Vegyesházasságban születtem kb így. A két különböző kultúra nem kompatibilis egymással. Idő közben elő fognak jönni a kulturális különbségek. Oké, nyilván vannak aranykivételek, de az esetek többségében szomorú véget érnek ezek a kevert dolgok. A szülők részéről, szerintem felelőtlenségnek fogják tartani, de az is lehet, hogy örülnek majd az unokának. Nem lehet tudni, egyébként emészthetőbb lenne, ha a pasival együtt közölnéd a hírt. Legalább tud magyarul, vagy te hindiül, vagy angolul beszéltek?
2016. okt. 7. 10:59
 43/45 anonim ***** válasza:
30%
Azt írtad, fogamzásgátlót szedtél, érdekelne, hogy estél mellette teherbe?
2016. okt. 7. 12:08
 44/45 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne foglalkozz mással egyáltalán hanem azzal törődj csak, mennyire rövid életet élünk a földön és neked megadatik hogy olyannal élj akivel jól érzed magad és aki tényleg szeret minden előítélet nélkül éltek. Ha tudnád, mennyire de mennyire ritka, hogy ez valakinek megadasson. A nagy többségnek csak álca, hogy ez megadatik, a valóságban alig! örülj neki. A szüleid meg elfogadják, unokájuk lesz!!!!!!!! Majd írd meg mit mondtak. :)
2016. okt. 12. 17:36
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

,, mert neked ez jar ,,

Legy onzo ne foglalkoz senkivel csak magaddal.

Szep kis tanacs

2016. okt. 12. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!