Szülők ti bele tudnátok törődni, hogy a lányotok így lett terhes?
Figyelt kérdés
Külföldön kaptam egy álláslehetőséget. Megismerkedtem egy ottani állampolgár férfival, aki félig indiai származásu. Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert a bőrszínén,vonásain valamennyire látszódik, hogy nem fehér. Már több hónapja járunk, neten,telefonon nem akartam elmondani a szüleimnek. De most úgy néz ki, hogy gyerekünk lesz.Nem azért kérdezem mert a szüleimre szorulok anyagilag, mindketten dolgozunk. Csak mennyire lesz ez fura nekik?2016. szept. 24. 18:44
11/45 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy mivel de védekeztünk.
2016. szept. 24. 19:35
12/45 anonim válasza:
Én magam sem vállalnék így gyereket. Semmiképpen. Soha.
14/45 anonim válasza:
Én jártam Indiában turistaként, láttam hogyan élnek ott az emberek, milyen a szemléletük.
Ilyen tapasztalatok birtokában azt mondanám, hogy nagyon-nagyon kiakadnék, ha a lányom egy indiaival jönne össze. (A bőrének szine ebben a huszadrangú kérdés lenne.)Sajnálom, hogy általánosítok, de ez a véleményem.
15/45 A kérdező kommentje:
Én sem így terveztem,egyébként gyógyszert szedtem. Ha terhes lennék megtartom ezt már megbeszéltük. Utolsó azt hittem érthetően leírtam hogy nem Indiában él nem is élt ott.Már csak a nagypapa él ott, meg páran a rokonok közül. Félig fehér csak valamennyire látszódnak rajta az indiai vonások is.Gondolom ha gyerekünk lesz, rajta is látszódni fog valamennyire.
2016. szept. 24. 21:44
16/45 anonim válasza:
A kérdező párja nem Indiában él emberek. Miért ne tudná a gyereket hazahozni ha ő is egy fejlettebb országban él? Itt inkább az lehet a necces hogy a szülők a kapcsolatról sem tudnak meg nem annyira gyakori a más bőrszínű emberekkel való hàzasság mint nyugat-európában. De ha jó a kapcsolatotok biztos a szülők is normálisan állnak hozzá. Egy kis unokának meg minden nagyszülő örülni fog előbb-utóbb.
17/45 anonim válasza:
Az indiai emberek szemléletéről beszélek. Az nekem bőven elég, még sok(k) is.
18/45 anonim válasza:
Csak ne gyere vissza siránkozni, hogy szülés után egy évvel elhagyott életed naaaagy szerelme.
19/45 anonim válasza:
És a párod szülei elfogadnak egy "firangit" a családban?
20/45 anonim válasza:
Pár hónapos kapcsolatba én biztosan nem vállalnék gyereket. Főleg nem külföldön egy szintén külföldivel. Felelőtlenség. De te életed, ha szerinted ez így ok, akkor hajrá. Amúgy fogamzásgátló mellett nagyon-nagyon minimális esély a terhessegre. Azok szoktak tabi mellett teherbe esni akik nem rendesen szedik, nem tudják értelmezni azt a pár oldal tájékoztatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!