Szülők, ti mit tennétek ha kiderülne, hogy a 18 éves lányotok terhes?
Egyedül nem tudja magukat eltartani, továbbra is otthon szeretne élni úgy, hogy ti támogatjátok.
Már elmúlt 12 hetes, nem lehet elvetetni.
Az apa ígérete szerint anyagilag támogatni fogja, de már szakítottak és a gyerekkel nem akar kapcsolatot.
Továbbra is lakhatna nálam, de innentől kezdve kénytelen lenne dolgozni. Nem tartanám el és a gyereket nem tukmálhatná rám, se másra a háztartásból.
Csak abban az esetben maradna minden a régiben, ha örökbe adná.
mindenképpen a gyerekem! nem hagynám, hogy valahol a nagyvilágban kóvályogjon, meg ki tudja miket csináljon.
egyértelmű, hogy nálam lakhatna továbbra is, de ahogy az előttem szóló is írta, nem én vagyok a gyerek anyja, nem én vigyáznék rá, még ő csavarog valahol!
mindenben támogatnám, de biztos, hogy kötelezném rá, hogy estin végezzen el valamilyen szakmát, hogy el tudjon majd menni dolgozni... stb.
apukának meg egy kicsit el kéne kapni a grabancát, mert nem csak az én lányom tehet arról a gyerekről. nagyon is kellett ahhoz apuka is! nem lehet mindig mindenért a lányt/nőt okolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!