Szülők! Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a 21 éves lányotok terhes a 47 éves barátjától?
Hát így, hogy házasságra készülnek, nem hiszem, hogy kiakadnék.
Inkább akkor gondolkoztam volna, hogy esetleg elrontottam-e valamit, mikor a lányom összejött egy 26 évvel idősebb férfival.
Sok mindentol fugg.
Ha a lany kepes egyedul magat eltartani(sulizik,dolgozik), akkor nem lenne olyan para. De ha csak ugy beakar csucsulni a joba, utana pedig eltartott lenni, teljesen a ferfira hagyatkozva...Na akkor haragudnek.
Amugy meg az O elete, nagyon nem lehetne egy ilyen helyzettel mit kezdeni.
Nem vagyok szulo, de nem tudom ezt hogy gondolhatta a lanyod. Ez nem itelkezes, csak egy velemeny.
Lehet, hogy most boldog, stb. de mi lesz kesobb.
20 ev mulva mar majdnem 70 eves lesz a ferje.
Engem nem erdekel, o elete, de gondolkodhatott is volna.
Mostanaban egyre tobb 40-50-es pasinak faj a foga 20-on eves lanyokra. Szegyen.
En 23 eves vagyok, de eszembe sem jutna egy apam korabelivel kikezdeni.
Kicsivel tobb mint 30 eves mar probalkozott, de nem engedtem semmit, tolem ne akarjon ennyi idosen senki semmit.
Azilyeneknek a lanya is lehetne az illeto, undorito.
De aki belemegy az sem szazas, hogy nem birt nemet mondani.
Sajnos sokat nem tudsz tenni, nem tudnek tenni. A velemenyemet elmondanam ha lenne lanyom neki szepen, de ha o igy kepzeli el a jovojet, o dolga, majd megtapasztalja a sajat boren, hogy megerte-e vagy sem.
Ennyi.
Túl sok mindent nem tudsz csinálni.
Én támogatnám, és elmondanám a lányomnak hogy ha később eseleg tönkremegy a kapcsolatuk, nálam akkor is otthonra találhat majd.
22:54 igen ez a termeszet alapesetben, de itt nezd meg a korkulonbseget is.
Sokan mondjak, hogy nem szamit a kor. De, nagyon is szamit.
De akinek ez tetszik szive joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!