Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párhonapal ezelőtt meg tetszet nekem egy lány akkor volt barátja de most már nincs . Csak terhes lett az volt barátjától . Szerintetek érdemes a csajal össze jöni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 12:39
2/10 anonim válasza:
Hát ha szeretnél apuka lenni, akkor hajrá.
3/10 napietus válasza:
lehet, de nagyon figyelj oda, hogy valóban Téged akar-e, vagy mindegy ki, csak legyen apja a gyerekének. ne hagyd magad kihasználni!
4/10 anonim válasza:
Ha elvállalod más gyerekét, akkor igen. Feltételezhető, hogy a lány kapcsolatteremtésénél egyik fő szempont lesz, hogy a gyermekének nevelő apát találjon.
5/10 anonim válasza:
Az írásodból kitűnik, hogy hasonló értelmi szinten lehetsz a leányzóval. Sok sikert hozzá!
6/10 Joco901019 válasza:
Akármilyen szép legyen a csaj én nem nevelném más kölykét az biztos. Szerintem nem érdemes, de te fogod úgyis eldönteni mi lesz majd.
7/10 anonim válasza:
Ez a kérdés milyen nyelven íródott? Távolról hasonlít a magyarra, kb. mint a finnugor nyelvcsalád többi tagja.
8/10 anonim válasza:
Ha ennyire b.fasz vagy, akkor igen. A csaj most ki van akadva, hogy egyedül marad, mivel nem túl vonzó jelölt egy gyerekkel. Bizonyára nem fognak két kézzel kapkodni utána, ami teljesen érthető. Így most akár az első szerencsétlennel - ez vagy te - is összeállna, csakhogy valaki nevelje a kölykét.
9/10 napietus válasza:
főleg, ha a nevedre is evszed a gyereket. fizethetsz a neveddel az ő nevének a tisztaságáért. ne legyél balek! akkor nem kellettél neki, nem hagyott ott érted valakit, aki terhesen otthagyta, tehát szintén nem lehet az a tipikus római jellem. most meg már kellenél? én ebbe ne mennék bele...
10/10 anonim válasza:
Gyerek van a dologban szóval ha csak nem vagy rá felkészülve hogy valaki apunak szólítson inkább kihagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!