Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen lány illene hozzám?
Figyelt kérdés
Külső és belső tulajdonságokat is írhattok. :)
Ennél a kérdésnél már van egy csomó információ rólam:
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2011. nov. 6. 22:13
2/15 anonim 

válasza:

Pfeej szerinted majd ennyit olvasok?
Amugy ilyen csaj kéne neked:
2 lába legyen
max 1 feje
2 keze
minimum! 2 melle
1 puncija
3/15 A kérdező kommentje:
Már volt képes kérdésem, most képtől függetlenül vagyok kíváncsi a véleményekre :) Bocsika :) De talán a képes kérdésemet már láttad is :)
2011. nov. 6. 22:18
4/15 A kérdező kommentje:
Nem olyan sok az, én a hosszabbakat is el szoktam olvasni :) De igazad van, foghattam volna rövidebbre is :)
2011. nov. 6. 22:20
5/15 valaki a tömegből 

válasza:

A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
Ha kb 30-40 kib*szott sort nem vagy képes elolvasni akkor egy ritka analfabéta paraszt lehetsz. Hogy a kérdésedre válaszoljak valószínüleg egy müveltebb lány akinek vannak tervei ambíciói. Ugyanolyan művelt és értelmes mint te, és legfőképpen ugyanolyan kedves. Amúgy mi a kedvenc színed? Képzőművészetire járok és sokat meg lehet tudni belőle. Amúgy jó uton haladsz, csak egy kicsit naív vagy, gondolom ezzel már páran visszaéltek.
6/15 anonim 

válasza:

nehogy már azt is mi mondjuk meg milyen lány tetszik neked..
7/15 A kérdező kommentje:
Azt ne, de hogy ti milyet tudtok elképzelni :) Meg hogy hol lehet olyanokkal ismerkedni :)
2011. nov. 9. 17:48
8/15 anonim 

válasza:

Szerintem olyan, aki képes a világot más szemével is látni és elfogadnia a másik véleményét.Plusz szeret filozofálni bármiről. Amúgy végig olvastam mindent, amit írtál és meglepett, hogy ilyen pasi is van még a világon :)
9/15 anonim 

válasza:

Egy veled egyforma vérmérsékletű csajt, aki például szívesen beszél neked magáról és nem érzi magát furán ahogy csodálod. Vagy az aki nagyon szimpatikus akármiért is, vagy szerelem első látásra.
10/15 anonim 

válasza:

akkor nekem levélben küld légyszi a képes kérdésed.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!