Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ilyen fiúhoz milyen lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen fiúhoz milyen lány "illene"?

Figyelt kérdés
23 éves a srác és nem volt még bnője. Néhány tulajdonság róla: félénk,zárkozott,nehzen ismerkedik és nyilik meg. Nincs önbizalma és magabiztossága nem mer megszólítani idegeneket..nincs ibékülve a testével,nem tudja elfogadni magát..Kort és nemet is írjatok
2011. szept. 17. 20:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát jól feladtad a leckét,ilyennek nem igazán lesz soha barátnője,max az kis előny ha állati jó faszi vagy rengeteg pénzel,akkor talán nyomul rád 1-2 buxa... szégyen nem szégyen el kell menni egy pszihiáterhez aki önt beléd egy kis lelket,figyeld meg ha elmész pár kezelésre észre sem veszed mi van de egészen megváltozol,tapasztalat.
2011. szept. 17. 20:34
 2/12 krvua ***** válasza:

frankeinstein doctorral beszélj....

más bem tud segíteni.

2011. szept. 17. 20:35
 3/12 anonim ***** válasza:

Merre laksz?

20/l

2011. szept. 17. 20:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Amilyen jut neki.

Ezen az "illene" dolgon, még most is röhögök...

28F

2011. szept. 17. 20:41
 5/12 A kérdező kommentje:

ma 20:37

Miért?:) Amúgy pesthez közel Te?

2011. szept. 17. 20:52
 6/12 anonim ***** válasza:

hát jókat kérdezelXDXD

nem tom sztem keresse egy hasonló visszahúzódó lányt vagy nem tom

2011. szept. 17. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Jó kérdés! Én is ilyen vagyok csak 20 éves.
2011. szept. 17. 22:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Az ilyen leírás leginkább azokra illik, akik egész nap otthon ülnek a gép előtt. Én is ugyan ilyen voltam, de ahogy kezdtem kinőni a kockaságból és más dolgokkal is elkezdtem foglalkozni, úgy lettem egyre magabiztosabb és nyíltabb. Persze mondjuk még mindig kicsit nehezen nyílok meg, de sokkal jobb a helyzet mint kb 1-2 éve.

Azt javasolnám, hogy kezdj el sportolni, mert ez segíthet a legtöbbet a helyzeteden. Ja és lehetőleg valami olyan sport legyen, ami meg is látszik a külsőn.

2011. szept. 17. 23:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Az előzőéhez: Szerintem fuss. Az meg is látszik rajtad, elég hamar, másrészről meg te is meglátszódsz. Ha nem akarsz nem beszélsz senkivel, csak zene be, és usgyi. Aztán meg lehet már együtt futni másokkal, utána beülni valahova, stb.
2011. szept. 18. 08:50
 10/12 anonim ***** válasza:

Elvileg az ellentétek vonzzák egymást, szóval az ellentéte. Önbizalom és magabiztosság hiánya tanulható, illetve kontrollálható. Ez akartat kérdése. Fő a pozitív gondolkodás, és az önbefolyásolás. Nincs kibékülve a testével - én se voltam, és tettem ellene, ez a legegyszerűbb szerintem.

A legnagyobb gond hogy nem tudja elfogadni magát. Így hogy várhatja el mástól hogy elfogadja őt ahogy van?!

22/f

2011. szept. 18. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!