Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen fiúhoz milyen lány "illene"?
frankeinstein doctorral beszélj....
más bem tud segíteni.
Amilyen jut neki.
Ezen az "illene" dolgon, még most is röhögök...
28F
ma 20:37
Miért?:) Amúgy pesthez közel Te?
hát jókat kérdezelXDXD
nem tom sztem keresse egy hasonló visszahúzódó lányt vagy nem tom
Az ilyen leírás leginkább azokra illik, akik egész nap otthon ülnek a gép előtt. Én is ugyan ilyen voltam, de ahogy kezdtem kinőni a kockaságból és más dolgokkal is elkezdtem foglalkozni, úgy lettem egyre magabiztosabb és nyíltabb. Persze mondjuk még mindig kicsit nehezen nyílok meg, de sokkal jobb a helyzet mint kb 1-2 éve.
Azt javasolnám, hogy kezdj el sportolni, mert ez segíthet a legtöbbet a helyzeteden. Ja és lehetőleg valami olyan sport legyen, ami meg is látszik a külsőn.
Elvileg az ellentétek vonzzák egymást, szóval az ellentéte. Önbizalom és magabiztosság hiánya tanulható, illetve kontrollálható. Ez akartat kérdése. Fő a pozitív gondolkodás, és az önbefolyásolás. Nincs kibékülve a testével - én se voltam, és tettem ellene, ez a legegyszerűbb szerintem.
A legnagyobb gond hogy nem tudja elfogadni magát. Így hogy várhatja el mástól hogy elfogadja őt ahogy van?!
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!