Szülők, ti mit tennétek ha kiderülne, hogy a 18 éves lányotok terhes?
Egyedül nem tudja magukat eltartani, továbbra is otthon szeretne élni úgy, hogy ti támogatjátok.
Már elmúlt 12 hetes, nem lehet elvetetni.
Az apa ígérete szerint anyagilag támogatni fogja, de már szakítottak és a gyerekkel nem akar kapcsolatot.
én mondjuk nem értem, hogy hogy gondoljátok... ok, hogy dolgozzon, estin tanuljon... de addig ki van a gyerekkel?? bölcsi max 4ig, és utána? hogy megy estire? plusz azt a gyereket etetni is kell, mindig azt szajkózzátok, hogy anyatejanyatej, azt hogy kapná meg?? Az lenne a jó annak a gyereknek, ha az anyja rohanna ide-oda egész nap és soha nem lenne vele?? Szerintem nem. Oké, hogy meg kell tanulnia a tettei következményét, de amit itt írtok, az kissé túlzás.
Amit én tennék:
a létszükségleti dolgokon nem kapna meg semmit, csak a minimális ruha-cipő, nyaralás nuku, barátnőzni 1 héten 1x, akkor se éjszakáig, max délután. Ha meglesz a baba ő gondozza, viszi védőnőhöz, oltásra, mos-vasal rá és magára is. A főzést megcsinálnám, mert ha főzök 3ra jut a negyediknek is, de ennyi.
a másik, hogy a nagyszülő vigyáz rá...
az is sok válaszban szerepel (főként azokban, akik dolgozni és suliba is küldenék egyszerre), hogy ők aztán semmit se segítenének... ezért írtam, amit írtam, mert ez segítség nélkül kivitelezhetetlen
nem ezt mondtam. nem kell a nagyszülőnek semmit se elvárni. de ha nem segít (délután-este, míg suliba van), akkor ennyi mindent ne várjon már el.
Amúgy megnézném az itt vagdalkozókat, hogy valóban ezt tennék-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!