Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti bele tudnátok...

Szülők ti bele tudnátok törődni, hogy a lányotok így lett terhes?

Figyelt kérdés
Külföldön kaptam egy álláslehetőséget. Megismerkedtem egy ottani állampolgár férfival, aki félig indiai származásu. Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert a bőrszínén,vonásain valamennyire látszódik, hogy nem fehér. Már több hónapja járunk, neten,telefonon nem akartam elmondani a szüleimnek. De most úgy néz ki, hogy gyerekünk lesz.Nem azért kérdezem mert a szüleimre szorulok anyagilag, mindketten dolgozunk. Csak mennyire lesz ez fura nekik?
2016. szept. 24. 18:44
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
51%
Értelmes embernek nem a bőrszín számít.
2016. szept. 24. 18:49
 2/45 anonim ***** válasza:
78%
Most akkor azt sem tudják, hogy van valakid? Hát valószínűleg ki fognak akadni, ha tudták, ha nem, mert ez így borzasztó felelőtlenség. Nem is ecsetelem. Gondolom tisztában vagy a lehetőségekkel. Én csak azt nem értem, miért nem képes jónéhány nő belegondolni, hogy egy csecsemő, egy gyerek mekkora felelősség, és hogy mennyire nem játék.
2016. szept. 24. 18:51
 3/45 anonim ***** válasza:
90%

Nem örülnék, mert egy pár hónapos kapcsolat általában nem elég stabil egy babához (tudom hogy vannak ellenpéldák).

Az apát természetesen szeretném megismerni, de előre nem ítélkeznék.

2016. szept. 24. 18:53
 4/45 anonim ***** válasza:
32%

Nem mondhatni hogy sokat hezitáltatok.xD

A család dolga az, hogy bármi is legyen a szituáció, mindig támogassa egymást. Ha a szüleidnek van egy kis józan esze, ők is így fogják gondolni.

2016. szept. 24. 18:56
 5/45 anonim ***** válasza:
44%
3-as vagyok: egyébként annak, hogy unokám lesz, örülnék :-) És HA IGÉNYLIK, igyekeznék minél többet velük tölteni és segíteni nekik.
2016. szept. 24. 19:00
 6/45 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nem a bőrszínnel lenne bajom. Azzal, hogy külföldi. Ha szétmentek -amire valljuk be jó esély van- te meg hazajönnél, nagy gáz lesz. Ő otthon van, nem fogod tudni hazahozni a kicsit.
2016. szept. 24. 19:06
 7/45 anonim ***** válasza:
72%

Nem a bőrszínnel lenne nekem sem a bajom.

Friss kapcsolat, olyan helyen ahol te még csak állampolgár sem vagy és még épp csak beleszoktál a kinti létbe. Nem épp ideális.

2016. szept. 24. 19:15
 8/45 anonim ***** válasza:
86%
Nem azzal van a baj, hogy milyen származású. Hanem, hogy felelőtlenül és meggondolatlanul vágtatok bele.
2016. szept. 24. 19:17
 9/45 A kérdező kommentje:
Nem belevágtunk hanem így alakult. Egyébként még nem 100%-os a terhesség.
2016. szept. 24. 19:25
 10/45 anonim ***** válasza:
90%
Úgy alakult, ahogy alakítottátok. A védekezést már az általános iskolában ismertetik.
2016. szept. 24. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.