Szülők ti bele tudnátok törődni, hogy a lányotok így
lett terhes?
Figyelt kérdés
Külföldön kaptam egy álláslehetőséget. Megismerkedtem egy ottani állampolgár férfival, aki félig indiai származásu. Ezt azért tartom fontosnak leírni, mert a bőrszínén,vonásain valamennyire látszódik, hogy nem fehér. Már több hónapja járunk, neten,telefonon nem akartam elmondani a szüleimnek. De most úgy néz ki, hogy gyerekünk lesz.Nem azért kérdezem mert a szüleimre szorulok anyagilag, mindketten dolgozunk. Csak mennyire lesz ez fura nekik?
Most akkor azt sem tudják, hogy van valakid? Hát valószínűleg ki fognak akadni, ha tudták, ha nem, mert ez így borzasztó felelőtlenség. Nem is ecsetelem. Gondolom tisztában vagy a lehetőségekkel. Én csak azt nem értem, miért nem képes jónéhány nő belegondolni, hogy egy csecsemő, egy gyerek mekkora felelősség, és hogy mennyire nem játék.
2016. szept. 24. 18:51
3/45 anonim válasza:
Nem örülnék, mert egy pár hónapos kapcsolat általában nem elég stabil egy babához (tudom hogy vannak ellenpéldák).
Az apát természetesen szeretném megismerni, de előre nem ítélkeznék.
2016. szept. 24. 18:53
4/45 anonim válasza:
Nem mondhatni hogy sokat hezitáltatok.xD
A család dolga az, hogy bármi is legyen a szituáció, mindig támogassa egymást. Ha a szüleidnek van egy kis józan esze, ők is így fogják gondolni.
2016. szept. 24. 18:56
5/45 anonim válasza:
3-as vagyok: egyébként annak, hogy unokám lesz, örülnék :-) És HA IGÉNYLIK, igyekeznék minél többet velük tölteni és segíteni nekik.
2016. szept. 24. 19:00
6/45 anonim válasza:
Nekem nem a bőrszínnel lenne bajom. Azzal, hogy külföldi. Ha szétmentek -amire valljuk be jó esély van- te meg hazajönnél, nagy gáz lesz. Ő otthon van, nem fogod tudni hazahozni a kicsit.
2016. szept. 24. 19:06
7/45 anonim válasza:
Nem a bőrszínnel lenne nekem sem a bajom.
Friss kapcsolat, olyan helyen ahol te még csak állampolgár sem vagy és még épp csak beleszoktál a kinti létbe. Nem épp ideális.
2016. szept. 24. 19:15
8/45 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, hogy milyen származású. Hanem, hogy felelőtlenül és meggondolatlanul vágtatok bele.
2016. szept. 24. 19:17
9/45 A kérdező kommentje:
Nem belevágtunk hanem így alakult. Egyébként még nem 100%-os a terhesség.
2016. szept. 24. 19:25
10/45 anonim válasza:
Úgy alakult, ahogy alakítottátok. A védekezést már az általános iskolában ismertetik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.