Szülők ti bele tudnátok törődni, hogy a lányotok így lett terhes?
23 éves vagy, hatalmas összeget spórolhattál eddig, biztosan elég a gyerekre. Dolgozni? Hogy? Szépen elmész az ottani szabályok szerinti segélyre, aztán szülsz, otthon maradsz, dehogy fogsz te dolgozni.
Nekem igazából lényegtelen, a véleményen nem változtat: gyerekésszel akarsz anya lenni egy futó kapcsolatban, és úgy is fog alakulni. Úgymond majd belefekszel az ágyba, amit magad vetettél. Minden jót hozzá.
Lesz beloled segilyes vendegmunkas tojostyuk a gettoban.
A jatszon majd beszelhetsz a tobbi gettos anyukaval lidl 70 centes feherkenyeret majszolva.
Micsoda jovokep micsoda karrier eljen a nagy szerelem.
Ps igen hiv india azsia szarmazasuaknal 80 x gyakoribb
Ez jogos, majd veszek fel szemüveget. Nem 23, inkább 19. ;)
De a többi igaz, pár hónapos kapcsolat addig is fog tartani. Nem az én életem szerencsére, franc akarna egyedülálló anya lenni bármiféle anyagi háttérrel is. Ha egyáltalán megkapnád a gyereket, ami nem valószínű, mert idegen is vagy ott, a párod biztos keresetű ahogy állítod, te meg nem tudsz ott rendes munkaviszonyt felmutatni. Az hogy Magyarországon mid van, érdektelen. Nem fogja kiengedni az országból, ahogyan a magyar gyerek sem vihető el az apa engedélye nélkül külföldre.
Sok naíva azért szüli a külföldinek a gyereket, aztán kopp és sírás.
Nem ítélkezem, én világéletemben azt gondoltam, hogy ez az, ami velem aztán soha, de soha nem történhet meg, aztán mégis teherbe estem egy pár hónapos kapcsolatban, védekezés mellett - felnőtt, felelősségteljes nőként.
Mi akkor oda-vissza átbeszéltük a párommal, és úgy döntöttük, hogy megtartjuk. A baba sajnos nem maradt meg, de a kapcsolatunk igen.
Ha a lányom lenne ilyen helyzetben, akkor biztos, hogy ahogy tudnám, és amennyire igényli, támogatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!