Szülők ti bele tudnátok törődni, hogy a lányotok így
lett terhes?
21/45 A kérdező kommentje:
Mivel a szülei elváltak, és az a szülő nevelte aki fehér elég érdekes lenne ha nem fogadnának el. :-D Utolsó rendesen szedtem nem most kezdtem.
Gyereket stabil kapcsolatba szülünk, nem ilyen futtában megismert külföldiekkel. A bőrszín érdektelen, akkor is őrültség ez, ha hófehér a fickó.
Ha a lányom lennél, megkérdőjelezném az épelméjűségedet, csalódnék benned és magamban is.
Ez egy gyerek, nem kiskutya amit csak úgy a másik ország segélyrendszerére szülünk, aztán vagy alakul a kapcsolat, vagy nem. A makacs ragaszkodás a megtartásához is arra utal, hogy gyerekes a gondolkodásmódod, lesz ami lesz alapon élsz.
2016. szept. 25. 09:39
A lányok általában keféléskor esnek teherbe, szóval te se vagy kivételes
2016. szept. 25. 09:55
24/45 A kérdező kommentje:
Utolsó nem azt kérdeztem,hogy vetessem el a gyereket vagy ne. Egyébként más életével könnyű játszani,én személy szerint nem mennék abortuszra csak komoly indokkal.Milyen segélyről beszélsz? Itt dolgozom, otthon is dolgoztam van elég sok megtakaritott pénzem is egy gyerek felneveléséhez, egyedül is. A páromnak is stabil az anyagi helyzete,magas beosztásban dolgozik.
25/45 A kérdező kommentje:
23. Én felnőtt nő vagyok nem lány. De biztos az otthoni életedből indulsz ki.
Es ha terhessegen kivul nemi bajt is kaptal ? Hiv pl ?
Friss kapcsolatban ovszer gyogyszer parositas kell foleg kulfoldon.
Gyogyszer mellett teherbe esni hihetetlen.
Valoszinu kesik a menszeszed a gyogyszertol duzzad a melled es ezert hiszed terhes vagy.
Nyugi meg fog jonni csak a hormonok szorakoznak veled
2016. szept. 25. 10:07
Velem ugyanez történt, ugyanúgy külföldön, csak a fiú arab volt.Csakhogy ő a végén beijedt, hogy mit szólnak a szülei, így nem vállalt fel. Végül hazajöttem, és mivel kicsúsztam az időből, egyedül kellett bevállalnom a babát.Azóta már 7 éves lett, apját azóta sem láttuk.Nem bánok semmit, mert nagyon szeretem a lányom, de neked nem ajánlok egy ugyanilyen sztorit, ha nem muszáj. Nem könnyű egyedül. Jól gondold meg.Az indiaiak sem különbek.
2016. szept. 25. 10:12
Egy ertelmes okos no tud vedekezni
Nagyon sok betegseg kering eletveszelyes ovszer nelkul szexelni
2016. szept. 25. 10:23
29/45 A kérdező kommentje:
Egyébként már többször leírtam, hogy a párom olyan életvitelt él mint akármelyik másik fehér.Erre minden kommentben írjátok ezt az indiai mentalitást, amiben ő nem élt.A bőrszínét csak a kérdés szempontjából írtam le. Egyébként hülyeség ezzel a nemi betegség témával jönni, hidd el Magyarországon amit az egészségügyben csinálnak nagyobb esélyed van egy nemi betegségre például.
Az egeszsegugyben nemi betegseget elkapni
Jaaaa te meg azt hiszed wc deszkarol terjed ugye ?
Elarulok egy titkot nemi betegseg azert nemi betegseg mert nemi uton terjed.
2016. szept. 25. 10:30
Kapcsolódó kérdések: