Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vakarjam le az apámat?

Hogy vakarjam le az apámat?

Figyelt kérdés

Anyukámmal élek, akit nagyon szeretek. Látom mennyit dolgozik azért, hogy nekem mindent meg tudjon adni. Egyszerűen imádom, nagyon jó fej!

Apámat egészen 1 hónappal ezelőttig nem ismertem, nem is akartam megismerni, miután eddig nem hiányoztam neki. Most 16 év után kitalálta, hogy megkeres és meg akar ismerni, én viszont nem kérek belőle és ez nem fogja fel!

2016. szept. 19. 00:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Le tudod vakarni egy nagyon jó érvvel:

- Nézd apa, szívesen tartom veled a kapcsolatot, MIUTÁN korrekten rendeztük a MÚLTAT.

Kezdjük mindjárt azzal, hogy megbeszélünk egy határidőt arra, ameddig leszel szíves átutalni a számlámra/édesanyám számlájára az elmúlt 16 év ELMARADT TARTÁSDÍJÁT.

:) villámgyorsan el fog párologni, ne aggódj.

2016. szept. 19. 11:57
 12/13 anonim ***** válasza:
41%
Én 34 évig vártam apámra, és végül egy betegség miatt találkoztunk is. Addig azt mondtam nem érdekel engem sem, és nem is fog soha az életemben. De végül az élet felülírt mindent, megbocsájotottam neki mindent, és nem bántam meg. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, sok mindent megbeszéltünk, és még fogunk is, hiszen előttünk az élet. Nem azt mondom, hogy tegyél te is így, de fontold meg szerintem.
2016. szept. 19. 12:42
 13/13 anonim ***** válasza:
38%

"A kérdező kommentje:

Anyu azt mondta, döntsem el én mit szeretnék és bárhogy is döntsek ő mellettem áll. Én viszont már eldöntöttem, nem szeretném vele a kapcsolatot tartani."

Tehát melletted áll. Az azt is jelenti, hogy beszél vele, ha megkéred. Szerintem is fel kéne hívni a figyelmét az elmaradt tartásdíjra, az ügy esetleges jogi útra terelésére, főleg, ha nem száll le rólad akaratod ellenére. Te se tukmáltad rá magadat akkor, amikor ő nem akart látni.

2016. szept. 19. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!