Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyűlölöm az apámat, mit...

Gyűlölöm az apámat, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen lehetetlen vele élni. Folyamatosan csak kritizál, lenéz. Ha egyszer megpróbálnám elmondani neki hogy nincs igaza és nem kéne a nap 24 órájában azt kutatni hogy mibe tud belekötni, akkor is csak a kifogásokat keresi hogy miben tudja ezt megcáfolni. Ha ő követi el ugyanazt a hibát mint esetleg valaki a családból, mindenkinek kuss van. Nem bírja elviselni hogy van más természetű ember is mint ő, és pl ha nem akarok megtenni valamit vagy nem értem rögtön amit ő lehadar elkezd üvöltözni hogy ugyan olyan hülye vagyok mint anyám meg a tesóm. Ha anyukámnak mondom h már nagyon elegem van belőle a válasza annyi h nehéz természetű ember próbáljam megszokni. De ezt ő is csak azért mondja mert ő se mer semmi rosszat mondani neki..

13/l Mit csináljak?

2016. júl. 24. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Amint tudsz költözz el tőle. Addig is próbáld kerülni, ne szólj hozzá, ha nem muszáj, ha kritizál nem foglalkozz vele. Tudom nehéz, de más megoldás nem nagyon van.
2016. júl. 24. 14:11
 2/7 anonim válasza:
mond édesanyádnak,hogy váljanak el
2016. júl. 24. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Simek Kitti! Te vagy az?
2016. júl. 24. 14:26
 4/7 legion ***** válasza:
Kitty,majd hamarosan megoldodik a problemad,hidd el!
2016. júl. 29. 03:55
 5/7 legion ***** válasza:
Kitty,hamarosan megoldodik a problemad,hidd el!!
 6/7 legion ***** válasza:
Kitty,majd hamarosan megoldodik a problemad,hidd el!
 7/7 legion ***** válasza:
Kitty,hamarosan megoldodik a problemad,hidd el!!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!