Gyűlölöm az apámat, szeretném, ha anyám végre elválna tőle. Hogyan tudnám ezt elérni?
Figyelt kérdés
Annyira gyűlölöm, hogy azt kívánom, bár csak ne is lenne. Évek óta mást sem csinál, mint élvezi, ahogy lelkileg terrorizálhatja a családját, a munkahelyi feszültségét rendszeresen hazahozza és a családtagjain vezeti le. Egyik idióta mániája követi a másikat, már körülbelül 6-7 éve utálom látni, ahogy beteszi a lábát az ajtón. Azt kívánom, bár csak más lenne az apám. Sajnos egyetemi kollégium csak jövőre lehetséges, mert még van a 12. osztály, de én emelett az "ember" mellett nem bírok még 1 napot eltölteni. Arra gondoltam, valahogy rá kéne vennem anyám, hogy váljon el tőle, de nincs ötletem.2015. aug. 25. 22:25
1/8 anonim válasza:
Próbáld meg megbeszélni anyukáddal, hogy ezt a feszültségekkel és lelki-terrorral teli életet hogy lehetne megváltoztatni. Nyugodtabbak lehetnétek, jobb lenne...
2/8 anonim válasza:
És ha te mennél el a barátodhoz/barátnődhöz? Úgy mond odaköltöznél. Hány éves is vagy?
3/8 anonim válasza:
Az ész osztásánál igen hátul állhattál. Halvány fogalmad nincs arról, mit jelent egy család életében a válás. Talán úgy képzeled, anyád kirakja apád szűrét és kész?
5/8 anonim válasza:
Ez az utolsó két válasz, ez így mi akar lenni?? Én tudom milyen ilyen apa mellett felnőni. Nálunk annyi volt a különbség, h minden apró dolog miatt elvert. Soha nem örült semminek, csak ivott, és vert. Teljesen együtt érzek veled, vannak ilyen gyenge emberek, akik csak így tudnak kiteljesedni.. 26/F
6/8 Argloss válasza:
Sehogy. Anyukádnak jobban megéri ebben a kapcsolatban lenni, mint kilépni belőle. Így tudja biztosítani, hogy legyen pénzetek stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!