Hogy lehetne elérni, hogy apám ne féljen a rablóktól?
2 éve volt egy privát angol tanítványom, 19 éves főiskolás, kicsit a Zac Afronra hasonlított. Du 5 kor összefutott apámmal aki megjött a munkából.
Mondták egymásnak: Jó napot kívánok!
A srác elment, erre apám: Na és mi van ha ez az ürge visszajön a hippi haverjaival és kirámolják a házat???
1 Hónapja mondtam hogy az interneten rendeltem használt RAM memóriát és mondtam a srácoknak hozzátok ide tegyétek be és ha működik fizetek. Elmondtam apámnak: Ne! Ne hívj ilyeneket a házba! Azok álcázott betörők és el akarnak lopni mindent!!
3. Volt pár éve egy rock gitáros kollégám 60cm szőke haja volt erre apám: ÚÚ, bakker, az a Pisti haverod az nagyon szemét azt ne hívd ide mert hosszú a haja és gyanús, ráadásul ő még okosabb is sokkal mint te és meg fog szvakni, és beránt pl egy drogügyletbe, és a végén miatta a Metalica-ban kell énekelned éhbérért...
???
:D nekem a nevelőapám mondta hogy tetovált alakokkal sose beszélgessek. mondom akkor apámtól ezentúl el vagyok tiltva vagy mi van?
idióták.
anyám a mai napig retteg a betörőktől, egyetlen megoldás működött eddig: elköltöztem és mostantól nélkülem retteghet.
ha találsz egy jó megoldást akkor engem is érdekel.
Jaj, nekem Nagyapám ilyen. Kiskoromban mikor látogatott minket mindig azzal kezdte, hogy tegyem el a biciklit, mert bejön az udvarba a cigánygyerek és ellopja.
Eltelt húsz év. Elköltöztem, jöttek a nyáron látogatni. Kint van az udvaron ugyanaz a rózsaszín kisbicikli. Nagyapám első mondata: tedd el, mert bejön a cigánygyerek és ellopja.
Olyan nosztalgikus érzelem tört rám, hogy a négy éves lányom ugyanazt a baromságot hallgatja mint én, ennyi idősen. :D
"a végén miatta a Metalica-ban kell énekelned éhbérért..."
Neee xD Besírtam xD
Ha azt a kevés fizetését elvinnék,akkor épp elég baj lenne az is nektek. Egyébként egy betörés során nem csak anyagi károd keletkezik, hanem az a tudat lesz benned, hogy egy vadidegen behatol a te intim szférádba,ami neked eddig az otthonod volt és biztonságot adott.Egy betörés után ez megszűnik jó időre.Továbbá undorító,hogy például a bugyiaim között turkált valaki,mindent összefogdosott, az én esetemben például az összes ruhámat kiborította a földre és összetaposta, a virágjaimat leverte,eltörte. Szóval,én csak kicsit rá akartalak vezetni, hogy miért is tarthat tőle,miért is rossz ez,és hogy sajnos nem alaptalan félelem. Gondolj bele,ha a te számítógéped is ellopnák,nem csak a géped veszne el,hanem minden ami rajta van:fotók,doksik,játékok,filmek..
És azt mondom,inkább tartson tőle,mint hogy óvatlan legyen és bárkit beengedjen. Képzeld el,az én szüleim nem zárnak semmit,annak ellenére,hogy már törtek behozzájuk! Na,ez rosszabb szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!