Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehetne elérni, hogy...

Hogy lehetne elérni, hogy apám ne féljen a rablóktól?

Figyelt kérdés

2 éve volt egy privát angol tanítványom, 19 éves főiskolás, kicsit a Zac Afronra hasonlított. Du 5 kor összefutott apámmal aki megjött a munkából.

Mondták egymásnak: Jó napot kívánok!

A srác elment, erre apám: Na és mi van ha ez az ürge visszajön a hippi haverjaival és kirámolják a házat???

1 Hónapja mondtam hogy az interneten rendeltem használt RAM memóriát és mondtam a srácoknak hozzátok ide tegyétek be és ha működik fizetek. Elmondtam apámnak: Ne! Ne hívj ilyeneket a házba! Azok álcázott betörők és el akarnak lopni mindent!!

3. Volt pár éve egy rock gitáros kollégám 60cm szőke haja volt erre apám: ÚÚ, bakker, az a Pisti haverod az nagyon szemét azt ne hívd ide mert hosszú a haja és gyanús, ráadásul ő még okosabb is sokkal mint te és meg fog szvakni, és beránt pl egy drogügyletbe, és a végén miatta a Metalica-ban kell énekelned éhbérért...

???

2015. febr. 7. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
62%

:D nekem a nevelőapám mondta hogy tetovált alakokkal sose beszélgessek. mondom akkor apámtól ezentúl el vagyok tiltva vagy mi van?

idióták.

anyám a mai napig retteg a betörőktől, egyetlen megoldás működött eddig: elköltöztem és mostantól nélkülem retteghet.

ha találsz egy jó megoldást akkor engem is érdekel.

2015. febr. 7. 12:28
 2/9 A kérdező kommentje:
XD, anyám apám húgom retteg a tetovált alakoktól!
2015. febr. 7. 12:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia.Én részben megértem édesapád félelmét.Én "csak"26vagyok,de hozzám már törtek be és utána hosszú hetekig minden apró zajra felébredtem éjjel,nagyon megviselt.Aztán a szüleimhez 3* törtek már be fél év alatt. Az más kérdés, hogy mennyire reálisan méri fel,kitől kell tartania és kitől nem.Talán ha ezt megpróbálnád neki elmagyarázni és nem elbagatelizálni a félelmét közösebb nevezőre jutnátok.:)
2015. febr. 7. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, nekem Nagyapám ilyen. Kiskoromban mikor látogatott minket mindig azzal kezdte, hogy tegyem el a biciklit, mert bejön az udvarba a cigánygyerek és ellopja.

Eltelt húsz év. Elköltöztem, jöttek a nyáron látogatni. Kint van az udvaron ugyanaz a rózsaszín kisbicikli. Nagyapám első mondata: tedd el, mert bejön a cigánygyerek és ellopja.

Olyan nosztalgikus érzelem tört rám, hogy a négy éves lányom ugyanazt a baromságot hallgatja mint én, ennyi idősen. :D

2015. febr. 7. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"a végén miatta a Metalica-ban kell énekelned éhbérért..."

Neee xD Besírtam xD

2015. febr. 7. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Ennek a Pisti haverodnak megadod a számát? Szívesen énekelnék a Metallica-ban!
2015. febr. 7. 13:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Igaz, apám örökölt egy csomó porcelán kávéscsészét, meg egy olyan festményt amit egy 200 éve halott festő festett...Lehet hogy azokért van úgy oda, a fizetése csak 100, úgyhogy pénz otthon nincs...
2015. febr. 7. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha azt a kevés fizetését elvinnék,akkor épp elég baj lenne az is nektek. Egyébként egy betörés során nem csak anyagi károd keletkezik, hanem az a tudat lesz benned, hogy egy vadidegen behatol a te intim szférádba,ami neked eddig az otthonod volt és biztonságot adott.Egy betörés után ez megszűnik jó időre.Továbbá undorító,hogy például a bugyiaim között turkált valaki,mindent összefogdosott, az én esetemben például az összes ruhámat kiborította a földre és összetaposta, a virágjaimat leverte,eltörte. Szóval,én csak kicsit rá akartalak vezetni, hogy miért is tarthat tőle,miért is rossz ez,és hogy sajnos nem alaptalan félelem. Gondolj bele,ha a te számítógéped is ellopnák,nem csak a géped veszne el,hanem minden ami rajta van:fotók,doksik,játékok,filmek..

És azt mondom,inkább tartson tőle,mint hogy óvatlan legyen és bárkit beengedjen. Képzeld el,az én szüleim nem zárnak semmit,annak ellenére,hogy már törtek behozzájuk! Na,ez rosszabb szerintem!

2015. febr. 7. 14:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Van tőlünk odébb egy rész ott ilyen drágább házak vannak, ott van egy haver, beugrottak a kertjükbe, utána amikor Balatonra mentek elvitték a házból a széfet. Na most az asszony el akarja adni az egész házat.
2015. febr. 7. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!