Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gáz, hogy nem ismerem az apám?

Gáz, hogy nem ismerem az apám?

Figyelt kérdés

Születésemkor lelépett, Anyum nevelt egyedül, vele nagyon jó a kapcsolatom.

Van valaki hasonló helyzetben? Ti hogyan élitek ezt meg?

2015. febr. 6. 18:55
1 2
 1/12 anonim válasza:
84%
Egyáltalán nem gáz ez, miért lenne? Apukád lépett le, akkor már ne te érezd magad rosszul emiatt.
2015. febr. 6. 19:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Én sem ismerem, engem soha nem is érdekelt. 8 évesen nevelőszülőkhöz kerültem, viszont havonta találkoznom kellett az anyukámmal. Mostmár vele csak néha néha tartom a kapcsolatot. És a nevelőszüleimet tartom igazi szüleimnek. Velük tartom rendesen a kapcsolatot és őket szeretem igazán.
2015. febr. 6. 19:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha gáz lenne én már gázmérgezés áldozata lennttem volna. XD Velem is ugyanez a helyzet kiskoromba lelépett aztán még előbukkant vagy kétszer és elvárta hogy szeressem. Most már nagyobb vagyok és azt sem tudom él-e még...van ilyen...
2015. febr. 6. 20:29
 4/12 A kérdező kommentje:
Suliba titeket nem piszkáltak emiatt?
2015. febr. 6. 22:22
 5/12 kovpet ***** válasza:
100%
Gáz. De nem neked szégyen, hanem neki.
2015. febr. 6. 22:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. febr. 7. 20:53
 7/12 horváthrékacii válasza:
Szia szerintem nem gáz nekem apám ahogy megtudta hogy anyum terhes elhagyta és azóta se ismerem a nevét tudom ,facebookon már megtaláltam de letiltott.Van neki egy fia őt is elhagyta de csak azért foglalkozik vele hogy ne fizessen gyerektartást most augusztusba egy másik nőtöl lesz gyereke amikor megtudtam siro görcsöt kaptam.Sajnos velem nem foglalkozik,pedig mindig arról álmodoztam hogy vele leszek.Az ő részéről mindenki letagad.Én a mai napig nem tudom feldolgozni.
2015. júl. 13. 00:28
 8/12 A kérdező kommentje:
Utolsó! Bocsi, hogy ezt mondom, de anya p.csáját az ilyennek. Mekkora egy szemét a te "apád" is. Én úgy gondolom, lehet jobb is, hogy így van. Ilyen "emberek" vagy inkább véglények csak rossz példát mutatnának nekünk. Jobb ha nem is látjuk őket.
2015. júl. 13. 06:55
 9/12 horváthrékacii válasza:
Hát igazad van.Nagyon gyökér apám van.De mindegy soha se fogom többet keresni ,plusz engem és anyámat állít be rosznak az ő szülei előtt.Sőt letagadják a rokonaik őket amiért ezt tették velem .megis érdemlik hogy letagadják őket is.
2015. júl. 14. 12:31
 10/12 anonim válasza:

Egyáltalán nem gáz. Neki kellene szégyellnie magát.

Velem is hasonló a helyzet. Az "apám" ott hagyta anyukámat, amikor megtudta, hogy terhes. Soha nem beszéltünk. Azt mondta anyának, hogy ha kapcsolatba lépek vele, akkor soha többé nem teszi be a faluba lábát. A nagyszüleimnek pedig azt mondta, hogy válasszanak: ő vagy én. És persze őt választották. Mindegy. A lényeg, hogy ne érezd magad szarul miatta. A másik kérdésedre a válasz: igen. Engem szoktak piszkálni vele. Pl. múltkor volt az egyik "édes" osztálytársamnak egy beszólása, valami olyasmi, hogy "apátlan". De ne foglalkozz velük. Gondolj arra, hogy milyen szuper, hogy legalább az anyukád veled van és szeret téged.

14/L

2015. okt. 16. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!