Apám nem hisz nekem de miért?
Figyelt kérdés
Én mindig az igazat mondom neki (nem hiszetek el biztos) nem engedte meg, hogy legyen facebook-om hát nincs is, de ő azt hiszi van! Meg amikor átmentem egy barátomhoz és hazajöttem már azt gondolta, hogy mi cigiztünk és nem értem miért ilyen bizalmatlan!2015. febr. 4. 19:27
1/4 anonim válasza:
Vagy adtal mar neki okot arra hogy bizalmatlan legyen, vagy tul sok a szabadideje es unalmaban teged maceral, vagy siman bolond.
2/4 anonim válasza:
mondd meg neki,hogy nagyon rosszul esik neked,hogy ilyen bizalmatlan veled, és igazán megbízhatna legalább egyszer benned, mert nem fogsz vele visszaélni. Anyukád mit mondd erre?
3/4 anonim válasza:
Lehet, hogy apád fizikus, vagy nagyon természettudományos beállítottságú. És nem neked hisz, hanem a tényeknek és a mérhető dolgoknak. Ha hazamész valahonnan, és cigiszagod van, akkor azt gondolja, cigiztél.
Holott lehet, hogy más dohányzott ott, ahol voltál. És a ruhádon érzi a cigiszagot.
Miért írom mindezt? Valami alapja kell lennie a dolognak. Próbálj rájönni, és ha rájöttél, beszéld meg vele...
4/4 anonim válasza:
mert bunkó, adj neki 2 sallert egyből helyreáll a gondolkozása :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!