Gyűlölöm az apámat. Mit tegyek?
Állandóan ordibál velem, megpofoz, elküld otthonról. Egyszer 7 teljes órát (este kilenctől hajnali négyig) kint fagyoskodtam a kertben csak azért mert megkérdezte, hogy kész a házim és én azt mondtam: Persze. Erre ő: Ne merj velem ilyen hangon beszélni satöbbi.
Nem csak velem van ilyen, anyával is. Sakkban tart mindkettőnket.
Állandóan az van, hogy ha tanulni próbálok az ajtóm előtt énekel. Amikor mondom hogy légy szí' hagyja abba, csak hangosabban énekel, hogy zavarjon. Csomó rossz jegyet begyűjtöttem már miatta. Azután persze engem csesz le, hogy hogy hozhatok ilyen sz@r jegyet haza. Persze már dolgom nem érdekli, csak a jegyek. Minden családi programból kizárja magát. Engem nevez gépfüggőnek, amikor én naponta maximum 1 órát ülök gép előtt, ő meg 15 órát. Amikor családi programot rendezünk , ő fogja magát, bemegy a szobájába és laptopozik.
Ja és: anya egyszer venni akart egy új tévét, mert a mostani elromlott. Erre apa nem engedi! Nem engedi, hogy anya, a saját pénzét arra költse, amire akarja! Amikor ő a sajátjából kirándulni megy, új laptopot vesz, új telefont stb. Egyszer szó nélkül elhúzott Horvátországba.
Mit tegyek?
Krumplislány: nem írd fel naponta a kérdést, ne magyarázkodj, ne hergeld tovább az embereket, hanem ha mindez igaz, amit leírtál, akkor AZONNAL azt kell tenni, amit az 1.számú hozzászóló írt.
Apád kőkemény pszichiátriai eset, a helyzet pedig kőkemény gyerekbántalmazás, kőkemény családi terror. Mire vártok még anyáddal, tapsra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!