Halálosan gyűlölöm az anyámnak nevezett senkit, apámat kisajátitja és tudom hogy utál minket. Mit csináljak?
Ha jól vettem ki, akkor ez a nő már évek óta veletek él. Próbál valahogy anyaként helyt állni, de a jelek szerint nem nagyon sikerül neki. Sajnálom apátokat, aki két tűz közé került. Bizonyára nagyon szeret benneteket, de valszeg ezt a némbert is szereti. Ha pedig így van, akkor számotokra csak egy megoldás van. El kell fogadnotok, hogy ő is van!!! Mint ahogy neki is el kell fogadnia, hogy ti is vagytok!!!
Ocsmány dolog volt tőle, hogy kidobta azt a füzetet, ami számodra olyan kedves emlék volt. Ez megbocsájthatatlan. Ehhez nem volt joga. Főleg, hogy a te fiókodban volt.
Azt ennek ellenére is el kell ismerned, hogy ő megpróbált először kedves lenni hozzátok. Amit te jópofizásként értelmeztél, az neki egy kegyetlenül nehéz szitu volt, hiszen valahogy szerette volna elfogadtatni magát veletek. Hidd el, ő is látja, hogy ez nem sikerült. Ezért egy elkeseredettebb, és ezért lehet az, hogy már nem képes anyukaként viselkedni.
Tudom, hogy most sokat kérek, de szerintem meg kellene próbálni valahogy közeledni felé, bármilyen nehéz is most ez. Őt is nagyon meghatná, ha azt látná, hogy kap egy pár szál virágot anyák napjára. Mindjárt máshogy állna hozzátok. Ha nem ellenségként látna benneteket, hanem családtagokként, akkor elviselhetőbb lenne neki is, és nektek is a helyzet. Édesapátok is sokkal boldogabb lenne, ha a számára legfontosabb személyek jobban kijönnének egymással.
Ne dédelgesd magadban tovább a haragot, és a keserűséget. Legyél most te az okos, és tedd meg felé az első lépést. Aztán meglátod, hogy reagál.
Apukádra meg végképp ne haragudj, hiszen ő csak egy teljes, boldog családot akar!
Köszönöm a válaszokat.
De én hamarabb veszek a temetésére virágot mint ANYÁK napjára! Elhiszem hogy apám csak boldog akar(t) lenni de pont egy ilyennel? Nem hiszem el hogy nem talált magának jobbat. Annyi jófej nő él egyedül de neki pont ez kellett. Sajnálom apámat de ő nem akarja észre venni hogy mi történik körülötte. Régen olyan rendes volt most meg sose hallgat meg minket, esetleg ha mégis akkor sose áll mellénk. Nekünk elegünk van ebből. Boldogabbak lennénk nő nélkül.
Elhiszem hogy duhös vagy, semmi bocsanata nincs arra , amiert eldobta a fuzetet.
Gondolj arra, hogy anyukad mit szeretett volna: azt hogy te boldog légy es ne bosszankodj a fuzet miatt, ha mar igy alakult, es elj sikeres eletet igy is hogy ö meghalt. Biztos szomoru lenne, ha latna most milyen duhös es ketsegbeesett vagy.
Muszaj megtalald a kiutat a helyzetböl, tanulj, dolgozz, hogy mihamarabb elköltözhess, mert sajnos szerintem a helyzet rosszabbodni fog, föleg ha lesz közös gyerek is!
Az a nö befurakodott mint egy virus, es rahuzta a nemi szervét az apad fejére. Apad elvakult lett.
De apukad nem egy artatlan gyerek, akit elcsabitott a rossz boszorka, apad szemet huny a nö tettei
Folytatas: a nö tettei felett, tehat ugyanolyan hibas, mint a nö, sajnos ilyenek a ferfiak, keves a gerinces köztuk, talalnak egy lukat es megalkusznak.
Tanacsom: ne bosszankodj, anyukad biztos azt uzente, hogy légy boldog es vigyazz magadra es ne hagyd hogy egy rossz ember vagy nemtörödöm apa es az emiatt erzett duh tönkretegye az eleted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!