Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Halálosan gyűlölöm az anyámnak...

Halálosan gyűlölöm az anyámnak nevezett senkit, apámat kisajátitja és tudom hogy utál minket. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Anyukám kiskoromban meghalt, apám összejött egy nővel akit utálok de az öcsém is. Jópofizott először csak kár hogy engem nem tudott meghatni. Nem azzal van bajom hogy új nő mg minden csak folyton hibáztat mindenért amikor meg apám ott van a kisfia vagyok. Szokott kiabálni velem néha. Múltkor megrángattam mert a tesómnak suliban jogtalanul firkáltak be valamit ez meg pofon vágta. Most komolyan hogy jön ő ehhez? Utána amikor apám haza jött az asszony elmondta neki és elkezdett leszidni apám meg csak helyeselt. Elegem van apámból is hogy mióta itt van ez a nő le se szar minket. Mi meg tesómmal mindig azon gondolkozunk hogy hogyan lehetne ezt megoldani. Azt hozzá teszem hogy apám egyszer nevelő szülőkhöz akart adni de meggondolta magát. Amint 18 leszek elköltözök és az öcsémet viszem magammal. Majd valahol csak találok valami lakás félét. Aztán ha ezek meghalnak se nyitom rájuk az ajtót. Apámon még gondolkozom. Ebben a házban mindenki utálja a másikat...
2013. márc. 18. 18:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

Na ezért nem nevelném másnak a kölykeit.

A füzetsztorin kívül semmi rosszat nem írtál róla...és az is lehet, hogy nem volt szándékos. Te meg nyomorékozod, meg utálkozol rá,sőt megrángatod!!!! Akkor mit vársz cserébe?

Mit gondolsz, ha anyukád élne ő nem kérte volna számon az öcsédet a beírásért? Ő nem kiabálna veletek néha? Neked jogod van őt megrángatni és nyomoréknak hívni, neki meg csak kiszolgálni lenne joga titeket?

Meg persze mindenki hibás...a tanár, a nevelőanyád, az apád...mindenki csak te és az öcséd nem.

Hála az égnek, hogy nem én szerettem bele apátokba...és olvasva az ilyen gyerekek megnyilvánulásait, oda fogok figyelni, hogy elkerüljek messziről minden özvegy apát.

2013. márc. 21. 08:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Sajnállak. Elég primitív vagy. Költözz el mielőbb. Az ocsedet viszont nem viheted, csak ha nagykorú lesz.
2013. márc. 21. 08:15
 13/16 anonim ***** válasza:
59%

Utolsó ket beirás: nehogy te legyel a mostoha, mert csak az tud ilyen gyulölettel irni, aki maga is mostoha...

Szegyelld magad

2013. márc. 21. 09:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Az enyem az utolso beiras, az elottem levo nem. :) En nem vagyok mostoha. Ellenben a kerdezo firkajabol sut a gyulolet. Ha ennyire nem tetszik neki a helyzet, koltozzon el. 16 evesen mar gyamhivatali engedellyel mehet. Ja, hogy arra jo az a "senki", hogy eltartsa, mosson, fozzon ra, takaritson utana? Ja....
2013. márc. 21. 09:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Erdekes, hogy eltartsa a mostohafiat az apa penzeböl, ja, ha egyutt elnek, az mar az ö penze. Es a gyerekek termeszetesen útban vannak es ki kell öket utalni.

Igyis az apa hibaja az egesz, mert szabad kezet ad a nönek, en is beköltöztethetnek a lakasomba akarmilyen senkihazi túróssegg@t, es hagyhatnam jó nyugodtan, hogy dirigaljon a lányomnak, soha!!!

De sajnos mas masmilyen, ebben atörténetben az apa amúgy is mar le akart mondani a gyerekekröl es ez az egesz arra utal, hogy pluszban vannak, szegeny anyjuk forgolódik a sirjában

2013. márc. 21. 09:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Írtad, hogy apukád nevelőszülőkhöz akart adni. Az azért volt, mert úgy érzi, hogy nem tud titeket nevelni vagy nem jól nevel titeket. Ezért vett el egy nőt, akiben reménykedik, hogy tud segíteni abban, hogy neveljen titeket illetve, hogy legyen ott nektek valami családféleség. Szeretne nektek egy családi hátteret biztosítani. Az a legnagyobb probléma, hogy nem látja, hogy mennyire nem jöttök ki és hogy neki többet/ mást kéne tenni ahhoz, hogy szülő legyen, minthogy elvesz egy másik embert akire rátestálja a szerepet, ha már neki nem megy egyedül se.

Én a helyedben, megpróbálnék apám felé közeledni. Nem tennék a nő ellen semmit se. Megpróbálnám, hogy milyen lenne a helyzet így. Az öcsédre persze vigyázz, de viselkedj úgy mintha a nő semleges lenne. Se pozitív se negatív. Nem kell vele beszélned mindig , de néhány szó azért illene.

Apád látni fogja, hogy megpróbáltad ráadásul közelebb is fogsz kerülni hozzá.

Amúgy a nő, tuti, hogy ki van idegileg és elszakadt nála a cérna. Mindenkinél megesik ez sajnos, de ez nem vétség, tudom. Próbál a maga módján valamit tenni értetek. Ez apárdnak amúgy motivál is, mivel ezt szerette volna, hogy valaki neveljen titeket.

Viszont, a kisöcsédnek is szüksége lenne, valami anya formára. Ne állj közéjük. Csak figyelj oda, hogy a kisöcséd továbbra is nagyon közel legyen hozzád.

A füzet az egy k..szott szemét dolog volt. Ebbe teljesen igazad van!!!

Ha szemétkedik hozd fel, csinálj neki valahogy lelkifurdalást vele. Hátha felfogja, hogy itt nem csak az ő gondjai vannak.

Amúgy még az az egy dolog jutott eszembe, hogy ha mindig eljárkálsz otthonról, akkor a kisöcséddel mi van? Ő egyedül van? Nagyon figyelj rá oda. Neki a legrosszabb. Tényleg! A kicsik mindig érzékenyebbek. Tudja, hogy rád számíthat! Ne legyen magányos. Figyelj rá oda!!!

2013. márc. 21. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!