Ilyen esetben normális hogy gyülölöm, és megvetem az "apámat"?
Szüleim 4 éves korombna elváltak mert apám egy alkoholista. Azóta eltelt 14 év. A testvérem 22 éves én 18. A tesomnak van munkahelye apánk sose keresett minket, mégis testvérem szülinapjára ő és a kedves papa( apám apuja, akivel szintén nem tartjuk a kapcsolatot) küldött testsvéremnek képeslapott hogy boldog születésnapot stb. Hozzáteszem eddig soha nem küldtek neki, csak miota munkája van. Nagy naivan vártam rá 6 honapra hogy énis kapok.. hát nem okoztak csalodást. Nincs munkám, nincs képeslap sem. Nem azt mondom hogy rosszul esik, hiszen nemis vártam mást, de mégis.. nem értem hogy viselkedhet valaki ilye gusztustalan modon. esom 16 éves kora ota dolgozik hétvégente, énis majdnem minden hétvégén dolgozok, hogy segithessünk anyukámnak, akinek 2 munkahelye van. Gyülölöm apámat hiszen ha ő fizetett volna gyerektartásra legalább 10 ezret(ami valljuk be.. nem nagy összes 2 gyerek eltartására) akkor nem lenne annyi hitelünk stbstb. Hogy lehet egy ember ilyen? Utcán is csak megnéz, köszönni nem tud. (nem mintha vissza köszönnék neki, de legalább látnám rajta hogy probálkozik) Anyukám nem "uszit" ellene, őt nem érdekli egyáltalán.. de engem szörnyen idegesit, és haragszom rá, hogy miatta alakult igy az életünk. Bocsánat a helyesirási hibákért, nem arra figyeltem :)
18L
Nem lehet, hogy a tesód felvette vele kapcsolatot, vagy különben honnan tudná, hogy dolgozik.
Ne gyűlölködj mert csak a saját életedet teszed tönkre
Nehéz lesz, de meg kell tanulnod, hogy ne gyűlöld.
Az én vér szerinti apám is elhagyott kiskoromban, tudom, min mész át.
De szépen lassan megtanultam, hogy ne gyűlöljem. Nem is szeretem, egyszerűen meghalt a számomra. Megszűnt léteni.
A gyűlölet csak téged tesz tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!