Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem érti, hogy nem...

Miért nem érti, hogy nem akarom meghívni az esküvőre az apámat és a családját?

Figyelt kérdés

5 éves koromban váltak el anyával. Eleinte még foglalkozott velem, nyaralni jártunk, meg minden, utána megszületett a szeretőjével közös gyerek és én el lettem felejtve, 2-3 havonta beszéltünk, plusz ünnepekkor és ennyi. Pénzt sem adott, semmit. Nem panaszkodom, mert anya, a férje és a családom mindent megadtak, szóval sosem kaptam nemleges választ semmire, pedig azért elég nagy dolgokat kértem néha. De hiába foglalkozott velem úgy anya férje, mintha a lánya lennék, azért hiányzott az apám.

De közel 5 éve nem is beszéltünk, mióta tudja, hogy ki a barátom, vagyis most már a vőlegényem... Közölte, hogy addig ne is szóljak hozzá, amíg együtt vagyok vele.

Jövő évben lesz az esküvőnk és én nem is akarom meghívni őket, de anya szerint igenis hívjam meg, érezze csak rosszul magát. De nem érezné, még akkor is ő balhézna és állítaná a saját igazát...

Az lesz életem egyik legszebb napja, nem akarom ott látni azt az embert, akit ki nem állhatok a családjával együtt. Anya pedig csak erőlteti, hogy de igenis hívjam meg.

2016. júl. 2. 10:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne hívd meg.
2016. júl. 2. 10:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baja a vőlegényeddel? Felnőtt nő vagy, a saját döntésed.
2016. júl. 2. 11:03
 3/14 A kérdező kommentje:
Az, hogy idősebb nálam.
2016. júl. 2. 11:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt hívsz meg az esküvődre akit akarsz, téma lezárva.
2016. júl. 2. 11:16
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
És apádtól is idösebb?
2016. júl. 2. 11:17
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

Ne menj férjhez amíg ennyire döntésképtelen vagy, ha nem mersz kiállni a saját elveidért.

Ha nem akarod, hogy apád ott legyen az esküvőn akkor közöld anyáddal, hogy nem lesz ott, és ez nem vita téma. Ennyi

2016. júl. 2. 11:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Na itt az első próbatétel. Vajon tudsz e anyukának nemet mondani. Jobb ha elfogadsz egy tanácsot. Most tanuld meg de gyorsan. Ha ilyen kérdésekbe máris beleszól mi lesz később? Az meg egyenesen felháborító hogy a te nagy napodat felhasználná apád ellen. Csak azért meghívni, hogy apád elméletileg rosszul érezze magát, anyád meg ezért jól. Hát felháborító. Nem jól kellene éreznie mindenkinek magát? Örülni nektek? A férjem családjában is voltak cifra esetek így mi csak is azokat hívtuk meg akik örültek nekünk és szeretnek. Így kimaradt az anyja is a meghívottak közül. A lehető legjobban döntöttünk. Hisz egy boldog nap volt, amire szívesen emlékszünk.

Szóval most rögtön állítsd le anyádat mert később még abba sem lesz beleszólásod hogy milyen menü legyen az esküvődön, vagy hova menj nászútra. Konkrétan meg kell mondani hogy bocs de az én esküvőm azt hívok meg akit akarok. Ennyi. Légy erős, és magabiztos, ne ilyen kis határozatlan naiv lányka. Hiszen férjhez készülsz menni. Szóval ha anyád nem akarja megérteni a dolgot akkor nem tehetsz mást legközelebb üvöltsd le a haját hátha használ.

Amúgy teljes mértékben igazad van, ilyen esetben én sem hívnám meg, és végül te éreznéd rosszul magad míg apád ellenne, akár beszólna vagy jelenetet is rendezne. Kell ez neked?

2016. júl. 2. 11:36
 8/14 A kérdező kommentje:
Én 23 éves vagyok, a vőlegényem 36. Szóval nem idősebb az apámnál.
2016. júl. 2. 11:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyáltalán nem akkora korkülönbség, hogy balhézni kelljen miatta. Sőt! Sok boldogságot nektek!

Sok probléma lehet belőle ha meghivod. Abból is lesz probléma, ha nem hivod meg, de abból talán kevesebb.

2016. júl. 2. 11:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán elmenne apukád, ha meghívnád? A leírásod alapján simán el tudom képzelni, hogy nem. Akkor meg fölösleges meghívni. Végül is ő mondta, hogy ne szólj hozzá, amíg együtt vagy a vőlegényeddel.
2016. júl. 2. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!