Anyám előttem éli a szexuális életét. Mit lehet egy ilyen szülővel kezdeni?
Elvált szülők gyereke vagyok (már magam is nagykorú), anyámmal egyszobás lakásban élünk.
Amúgy sem volt soha jó viszonyunk, de mióta a jelenlegi pasijával van, totál kifordult magából.
A pasihoz nem mennek, mert az milyen ciki, ha őt látják a pasi gyerekei. De ide szemrebbenés nélkül. És az egy szobás lakásban (velem egy légtérben!) minden további nélkül nekiállnak dugni fényes nappal. Korábban volt belőle már balhé, utána annyit megtettek, hogy a konyhába kimentek, az asztalon csinálni...... De azt is úgy, hogy nem számítottam rá, simán rájuk nyitottam véletlenül.
Anyám fel van háborodva, mert tönkreteszem az életét, ő így nem tud élni. És hát ez az ő lakása, tehát neki ehhez joga van.
(Azért azt hozzátenném, hogy az én párom ki van tiltva tőlünk totálisan, mert hát az ő lakása nem kupleráj...)
Az, hogy elköltözzek itthonról, nem megoldás. Én lennék a legboldogabb tőle, de anyagilag nem megoldható. Sem az őszinte szó, sem a balhé nem használ, nem érdekli, hogy mit látok vagy mit gondolok. Mert ő felnőtt nő, és erre igénye van.
(Most is megy az etyepetye, kb három lépésre tőlem...)
Mit lehet egy ilyen szülővel kezdeni?
Én már csak dacból is dugnék előtted, csak hogy húzzál már el vénlányként a lakásból.
Ez egy diszkrét módja annak, hogy "Kislányom tűnj már a pi...ba" :D
Ennyi
Kerdezo tegnap gondolkoztam es eszembe jutott valami.
Azt hiszem anyad azert csinalja ezt a botranyos dolgot mert ki akar tenni a lakasbol de ezt ugy tunik valamiert nyiltan nem meri felvallalni. Ezert valasztotta ezt a megoldast es ha ez igy van akkor ez sajnos igy is fog maradni, esetleg ettol gusztustalanabb ugyeket is fogsz meg latni ott.
43 as vagyok, eleinte nem gondoltam arra hogy ezert csinalja mert a beveztoben az volt hogy foleg amiota ez a ferfi van azota vadult el ennyire a dolog.
en a kerdezo helyeben inkabb laknek egy pici szobaban egyedul de masokkal egy hazban minthogy azt nezzem ahogy az anyam kefel a konyhaasztalon. de mindenki maga tudja neki mit er meg a lakhatas mit visel el erte.
#44 "kiváncsi vagyok mivel tudod még a mama elorukkolni."
Szakadok :D:D:D
Nekem is ezen jár az agyam... levágott lófej az ágyban reggel, tyúkok tartása a parkettázott szobában, székletzsákok a szekrényben, szabadon nevelt óriáskígyó és a neki szánt 40 darab fagyasztott fehéregér tárolása a mélyhűtőben a csirkefilé mellett (mondjuk utóbbi igaz történet... megtörtént kedves volt lakótársunk által :D)
"a konyhába kimentek, az asztalon csinálni."
Ezek szerint ha ebédeltek, akkor jó lesz odafigyelni, hogy amibe mártogatsz az nem biztos, hogy a tartármártás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!