Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám előttem éli a szexuális...

Anyám előttem éli a szexuális életét. Mit lehet egy ilyen szülővel kezdeni?

Figyelt kérdés

Elvált szülők gyereke vagyok (már magam is nagykorú), anyámmal egyszobás lakásban élünk.

Amúgy sem volt soha jó viszonyunk, de mióta a jelenlegi pasijával van, totál kifordult magából.

A pasihoz nem mennek, mert az milyen ciki, ha őt látják a pasi gyerekei. De ide szemrebbenés nélkül. És az egy szobás lakásban (velem egy légtérben!) minden további nélkül nekiállnak dugni fényes nappal. Korábban volt belőle már balhé, utána annyit megtettek, hogy a konyhába kimentek, az asztalon csinálni...... De azt is úgy, hogy nem számítottam rá, simán rájuk nyitottam véletlenül.

Anyám fel van háborodva, mert tönkreteszem az életét, ő így nem tud élni. És hát ez az ő lakása, tehát neki ehhez joga van.

(Azért azt hozzátenném, hogy az én párom ki van tiltva tőlünk totálisan, mert hát az ő lakása nem kupleráj...)

Az, hogy elköltözzek itthonról, nem megoldás. Én lennék a legboldogabb tőle, de anyagilag nem megoldható. Sem az őszinte szó, sem a balhé nem használ, nem érdekli, hogy mit látok vagy mit gondolok. Mert ő felnőtt nő, és erre igénye van.

(Most is megy az etyepetye, kb három lépésre tőlem...)

Mit lehet egy ilyen szülővel kezdeni?

2016. szept. 18. 17:38
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
38%
De ilyenkor miért nem mész el sétálni, miért maradsz ott. Ne haragudj, de ennyi tapintat lehetne benned is, hogy nem nézed végig, hanem adsz nekik kis szabadidőt.
2016. szept. 18. 19:23
 22/50 A kérdező kommentje:

Szerintem a lakás témát túltárgyaltuk. :)

Kedves válaszoló, aki mesterszakot végez és jól elvan az idegen csajokkal: tök jó, hogy te így meg tudtad oldani az életedet, korábbi kommentben írtam, hogy egyetem alatt ez nekem is megoldás volt. Most nem az.

Nyilván "felnőttet játszó" huszonévesként én párommal szeretnék összeköltözni, jövőt tervezni, de mivel mindkettőnknek vannak olyan kötelező kiadásai, amibe most nem mennék bele, ez még egy-két évig nem opció. Annak ellenére sem, hogy mindketten dolgozunk, és nem csak a lábamat lógázom hálátlan gonosz gyerekként itthon.

Mivel itthon élek, ezért nyilván haza is adok pénzt, a maradékot pedig próbálom félretenni, hogy ne ragadjak bele örökre a jelenlegi helyzetbe. Ha ehelyett albérlet szobára költenék, akkor ott lennék, ahol a part szakad, félretett pénz és jövőkép nélkül. Mert hogy, az én diplomámmal nem fogok annyit keresni, mint te, nekem ebből a csekély pénzből kell kijönni.

Remélem, az anyagi helyzetemet kellően kitárgyaltuk. :)

A kérdésem inkább arra irányult volna, hogy esetleg van-e valakinek hasonló tapasztalata, vagy hogy egy értetlen és éretlen szülőt miképpen lehetne meggyőzni, hogy vegyen emberszámba.

**

#21 Pont ugyanazért nem, amiért benne sincs annyi tapintat, hogy akkora szervezze a találkáit, amikor nem vagyok itthon. Ugyanis jóformán csak aludni járok haza, a szabadidőm 80%-át párommal töltöm (amikor épp nem dolgozik), és mivel ugye ő innen ki van tiltva, logikusan akkor nem vagyok itthon.

2016. szept. 18. 20:00
 23/50 anonim ***** válasza:
79%

Az anyjában is lehetne tapintat, hogy nem előtte áll neki b**ni!!! Ez undorító komolyan mondom.

Egyébként, ha lenne havi 120 ezer forintom simán elköltöznék, ha kell lejjebb adnék az igényeimből, de el. Ennyiből sokan élnek, sőt még gyereket is nevelnek. Nem olyan kevés ez, vagy csatlakozz be lakótársnak. Mamát meg nem látogatni, majd rájön egy pár év múlva, egy hajléktalannak több esze van, nem egy anyának... :(

2016. szept. 18. 20:03
 24/50 anonim ***** válasza:
79%
Ja, ha te dafke nem mész el hazulról a légyottok alatt, anyád meg szintén dafke akkora időzíti a szexet amikor tudja, hogy te is otthon vagy, akkor szálljál be harmadiknak.
2016. szept. 18. 20:05
 25/50 anonim ***** válasza:
82%
Te csak a kifogásokat írod, hogy miért nem költözöl el onnan, pedig jaj de nagyon rossz neked, hogy ilyen anyád van! A legjobb megoldás ott van az orrod előtt, de te nem látod a dühtől, ketten sokkal könnyebb lenne a pároddal összeköltöve egy szerényebb, olcsóbb kis lakásba, és meg van oldva a probléma. Annyira egyszerű, de hát ugye siránkozni könnyebb.
2016. szept. 18. 20:16
 26/50 anonim ***** válasza:
62%

Jaa hogy igények azok vannak, saját lakás stb...

Ketten is lehet ám lakást bérelni.

No komment, itt sírsz egy elmérgesedett gyerek-szülő kapcsolat miatt, aminek az az egyetlen megoldása, ha elhúzol otthonról. Én is laktam otthon egy ideig, és akkor bizony be kell tartani a szabályokat. Ennyi... ha anyád magánéletet akar, akkor azt akar és nem azt, hogy a harminchoz közeledő porontya a nyakán lakjon, mert büdös neki egy félszobás albi...

2016. szept. 18. 20:36
 27/50 anonim ***** válasza:
70%

Én is írtam neki, hogy költözzön el, itt tényleg ez a megoldás!

De én, ha 35 éves lenne a gyerekem akkor sem szexelnék a gyerekem előtt, sőt senki előtt sem, ez kész agyrém. Ez a nő nem normális, második kamaszkorát éli, de igényes, magára valamit adó ember ilyet soha nem csinál.

2016. szept. 18. 23:00
 28/50 anonim ***** válasza:
52%

Látszik az egészből, hogy ez egy elmérgedt kapcsolat.

Lehet már direkt csinálja, hogy lépjen a gyerek végre... és ez csak az egyik szemszög. Anyukát is szívesen meghallgatnám.

Amúgy annyira tipikus magyartempó ez. Mindig más a hibás a saját sorsunkért, és mindig jobb panaszkodni még siránkozni ahelyett hogy változtatna az ember.

USA-béli ismerőseimnél ez nem divat. Ők inkább vállalnak másodállást, délelőtt tanár, este pultozik, valaki szakmát tanul mellé stb.

Meg egész életedben sz.ros 110-et akarsz keresni? Ez az életcélod diplomásként? Mikor 200K fizuk vannak fostos Lidl pénztárosként... a jövőtervezés nem úgy megy, hogy majd lesz valami, összeköltözöl a pasiddal stb...tessék gondolkozni, tessék újra tanulni. Szakmák, felnőttképzés másik egyetem stb. Nekem két szakmám volt miután 24 évesen beiratkoztam az egyetemre. Lehet leszek 30 mire végzek mindennel.de van három pillér amire támaszkodhatok. Sírás helyett állandóan kutattam a kitörési lehetőségeket.

Egy sz.r alulfizetett diplomás állásba én nem tudnék beletörődni. Akkor már lógnék a szekrényben, felkötném magam anyám harisnyájával, aztán hadd dugjanak.

2016. szept. 19. 00:20
 29/50 anonim ***** válasza:
62%

Egyébként nyilván énsem szexelnék más előtt. Ez állatias putris ci...ány stílus. Max a koliban 18 éveses mikor sakálrészeg gólyalányt felviszed megdugni az emeleteságyon, a haver meg alatta aludna :Dd

Ilyen velem egyszer volt, még gyerekként.. nyaralóban egy szobában aludtunk anyámékkal, akik beboroztak egy pincébem.. és hát nekiálltak kefélni egy méterre tőlem :Dd hát szar..volt.rohadtul. addig forgolódtam amíg abbahagyták, dehát elég trauma volt 12 évesen 😃

2016. szept. 19. 00:26
 30/50 anonim ***** válasza:
61%

Menj el dolgozni/költözz el körök lefutva.

Anyád mit mond arra ha elé állsz hogy akkor szeressék már egymást amikor nem vagy ott? Vagy ez ilyen galambbal sakkozós játék? :D

Másokkal lakni. Pároddal 2en béreltek egy szobát az hogy hangzik? Mintha kifizethetőbbnek hangozna.

Ezen kívül marad a tűrsz amíg valamelyik fenti opció megoldhatóvá nem válik. Agybadugós füllhallgató talán elviselhetőbbé teszi :)

Esetleg játszhatsz pokoli szomszédokat anyádékkal, habár nem biztos hogy nagyon jól jönnél ki belőle.

2016. szept. 19. 00:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!