Anyám előttem éli a szexuális életét. Mit lehet egy ilyen szülővel kezdeni?
Elvált szülők gyereke vagyok (már magam is nagykorú), anyámmal egyszobás lakásban élünk.
Amúgy sem volt soha jó viszonyunk, de mióta a jelenlegi pasijával van, totál kifordult magából.
A pasihoz nem mennek, mert az milyen ciki, ha őt látják a pasi gyerekei. De ide szemrebbenés nélkül. És az egy szobás lakásban (velem egy légtérben!) minden további nélkül nekiállnak dugni fényes nappal. Korábban volt belőle már balhé, utána annyit megtettek, hogy a konyhába kimentek, az asztalon csinálni...... De azt is úgy, hogy nem számítottam rá, simán rájuk nyitottam véletlenül.
Anyám fel van háborodva, mert tönkreteszem az életét, ő így nem tud élni. És hát ez az ő lakása, tehát neki ehhez joga van.
(Azért azt hozzátenném, hogy az én párom ki van tiltva tőlünk totálisan, mert hát az ő lakása nem kupleráj...)
Az, hogy elköltözzek itthonról, nem megoldás. Én lennék a legboldogabb tőle, de anyagilag nem megoldható. Sem az őszinte szó, sem a balhé nem használ, nem érdekli, hogy mit látok vagy mit gondolok. Mert ő felnőtt nő, és erre igénye van.
(Most is megy az etyepetye, kb három lépésre tőlem...)
Mit lehet egy ilyen szülővel kezdeni?
Diploma - Budapest - 120 ezer. Ez így egy mondatban elég gáz. Ha a Te önértékelésednek megfelel 120 ezer, költözz vidékre. Ennyit Tesco-s pénztárosként is kereshetsz és például mifelénk van 30 ezerért két szobás lakás...
Ha nem vagyok indiszkrét milyen szakot végeztél?
"nekiállnak dugni fényes nappal"
Ha "fényes nappal" előtted dugnak, az azt jelenti, hogy mindhárman otthon vagytok munkaidőben, azaz hármótok közül egyikőtök sem dogozik.
Nem csoda, hogy "öregségetekre" is csak egy egyszobásban nyomorogtok.
Sajnos szivessegi lakashasznalokent nemigen tud beleszolni az ember a tulajdonos maganeletebe.
Sajnalni meg nem tudom a szulokkel ingyen (mert a rezsibe beszallni az nem lakber, az minimum) lako fiatalokat, tekintve hogy az en szuleimnek nincs sajat lakasa, es nekem kell tamogatni oket mert nyugdijbol nem jonnenek ki. Ja, es 32 eves vagyok, 19 eves koromtol onellato, es 27 eves koromtol mar en segitem oket.
Nem tudom hogy miert nem ertheto paraszti es jozan esszel hogy nem allok le b@..ni a nagykoru gyerekem elott. csak akkor ha kobunko rosszindulatu vagyok. akkor is ha az enyem a lakas. ugy meg lehetne beszelni hogy lanyom a pasim feljon hetente ketszer mondjuk delutan elmehetnel egy moziba vagy konyvtarba stb. es ennyi. de aki kepes igy viselkedni a lanya elott azzala felkialtassal hogy a lakas az ove az egy ocska ri...nc.
Kerdezo nem tudok tanacsot adni ezen kivul, probalj meg "idopontokban megallapodni a tusko anyaddal" sajnallak hogy igy kell elned egyenlore. amint lehet valtoztass.
Némelyik vélemény egész ijesztő, amit itt olvasni... Mindazonáltal köszönöm mindenkinek a különböző szempontokat, mindegyik elgondolkodtató, hogy ki hogy (és miért úgy) látja a dolgokat.
Korábban felmerült kérdésre válaszolnék (bár még mindig azt gondolom, hogy ez nem a kérdés része, épp ezért ebbe nem is szeretnék belefolyni). Közszférában dolgozom, a közalkalmazotti fizetés ennyi, ha fejre állok, akkor is.
Hogy miért ezt a szakmát választottam, az nem tartozik a témához. Számomra ez a hivatás, nem a lidl eladói állás. A kérdés lényegén ez nem változtat. :)
"Anyám előttem éli a szexuális életét. Mit lehet egy ilyen szülővel kezdeni?"
semmit. neked kéne változtatni. elkoltozni a városbol, ahol laksz, máshol munkat találni, szobat bérelni stb. stb. gyujtesz egy sajat lakasra, amibol majd -ilyen fizetes mellett- 50 év mulva lesz valami..minek?
anyáddal nem tudsz semmit sem kedzeni, az o lakasa, te pedig már nem vagy gyerek..ki kellene repulni.
nem csodálkoznek, ha ezt a kérdést anyád is feltenné, - mit lehet kezdeni egy ilyen gyerekkel, aki dolgozik, de nem hajlando szobat kivenni se..inakbb végig nézi, ahogy szexelunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!