Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám előttem éli a szexuális...

Anyám előttem éli a szexuális életét. Mit lehet egy ilyen szülővel kezdeni?

Figyelt kérdés

Elvált szülők gyereke vagyok (már magam is nagykorú), anyámmal egyszobás lakásban élünk.

Amúgy sem volt soha jó viszonyunk, de mióta a jelenlegi pasijával van, totál kifordult magából.

A pasihoz nem mennek, mert az milyen ciki, ha őt látják a pasi gyerekei. De ide szemrebbenés nélkül. És az egy szobás lakásban (velem egy légtérben!) minden további nélkül nekiállnak dugni fényes nappal. Korábban volt belőle már balhé, utána annyit megtettek, hogy a konyhába kimentek, az asztalon csinálni...... De azt is úgy, hogy nem számítottam rá, simán rájuk nyitottam véletlenül.

Anyám fel van háborodva, mert tönkreteszem az életét, ő így nem tud élni. És hát ez az ő lakása, tehát neki ehhez joga van.

(Azért azt hozzátenném, hogy az én párom ki van tiltva tőlünk totálisan, mert hát az ő lakása nem kupleráj...)

Az, hogy elköltözzek itthonról, nem megoldás. Én lennék a legboldogabb tőle, de anyagilag nem megoldható. Sem az őszinte szó, sem a balhé nem használ, nem érdekli, hogy mit látok vagy mit gondolok. Mert ő felnőtt nő, és erre igénye van.

(Most is megy az etyepetye, kb három lépésre tőlem...)

Mit lehet egy ilyen szülővel kezdeni?

2016. szept. 18. 17:38
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
73%
az egyszobás lakás nem alkalmas családi életre. ez a baj. nem feltétlen anyáddal van probléma. Szóval meg kell beszélni hogy ne legyél otthon amíg randiznak. Ha másképp nem megy. És ne felejtsd el, hogy te igyekezz legalább egy kétszobás lakásra szert tenni:)
2016. szept. 18. 18:01
 12/50 anonim ***** válasza:
88%
Spanolj össze valakivel, és közösen vegyetek ki egy másfél szobást 80-ért. Kifizetsz havonta 40-et, plusz 20-at rezsire, marad 60 ezred élni. Az meg elég.
2016. szept. 18. 18:02
 13/50 anonim ***** válasza:
76%

# 9/12

Továbbra sem fogom fel mi a helyzet. Mondom nekem 35-40000 MINDENNEL együtt az V. kerületben egy kb 25 nm-es lakás. Jó szerencsém is van, de ez már az 5. albérletem és volt hogy saját szobám volt, volt amikor jóarc szobatársam. Akkor 20-25-et fizettem.

Az alberletek.hu-t meg az Albérlet egyetemistáknak csoportban ezrével vannak akik keresnek lakótársakat.

...azért nem értem ezt az anyagi gondot, mert én most MSc-re járok, mellett gyakornokoskodok, nem valami túl nagy összegért, 70000 Ft. Suli mellett ez fér bele, ha végzek elmegyek rendesen fejlesztőnek akkor jöhet majd nettó 3-400.000 kezdőfizetés. de addig is teljesen oké, teljesen jó a szobám, hétvégente néha hazajárok, én az utóbbi 5 évben lazán elvoltam 70-80 ezer nettóból albérleti szobában. Még félre is tudtam tenni komolyan.

...de még a szobatárs is sokkal okosabb dolog, mint huszonakárhány évesen a qúró anyád mellett lakni. Ez szörnyű... komolyan inkább lennék csöves akkor, mint azt az égést, hogy ilyen gyernőttként itthon lakjak huzamosabb ideig.

2016. szept. 18. 18:09
 14/50 anonim ***** válasza:
79%

*35-40 V. kerületben egy kb 25 nm-es lakás.

Javítom: szoba... A lakás 100 rugó, de 3-an lakunk benne, 2 jófej lánnyal lakok együtt srácként külön szobákban. Simán elvagyunk, iszogatunk. Csajokat is lehet felhozni, a lányok baráai is néha ott vannak, olykor recseg az ágy, dehát kit érdekel.

Mi a tökömnek bérelni egy teljes lakást?

2016. szept. 18. 18:10
 15/50 anonim ***** válasza:
24%
Azért, mert te sem egy barlangban laksz. Mert annál magasabbak az igényeid. Másoknak a tiednél is magasabbak és nem akarnak 20on évesen idegenekkel lakni.
2016. szept. 18. 18:14
 16/50 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó,mert a kérdező helyzete most sokkal jobb mi?Inkább laknék együtt 2 emberrel,úgy,hogy mindenkinek van saját szobája,mint egy anyaával,aki előttem szexel.
2016. szept. 18. 18:20
 17/50 anonim ***** válasza:
74%
Hogyhogy nem oldhato meg anyagilag ? Nagykoru vagy, dolgozz, oldd meg, ahogy masok is.
2016. szept. 18. 18:22
 18/50 anonim ***** válasza:
90%
15: vagy az igenyeket kell a lehetosegekhez igazitani, vagy a lehetosegeket az igenyekhez. Maskepp nem megy.
2016. szept. 18. 18:25
 19/50 anonim ***** válasza:
81%

#15 ... én kifejezetten élvezem a két jó arc ismerősömmel együtt lakást huszonévesen. Van egy tágas nagy szobám, csukható ajtóval és két takaros-rendes lakótársam. Lehet velük főzni, jókat beszélgetni, sörözgetni stb... Hol a probléma? Laktam teljesen egyedül pár hónapig, és eskü jobban bedepresszióztam.

Tudom, hogy hová tartok, vannak céljaim, ha nem bruttó 110-et fogok keresni, konkrétan 1 év múlva, mikor lesz időm egy full állásra, akkor meggondolom a költözést. Anyagi helyzethez kell mérni az igényeket.

Iszonyúan el vannak szállva manapság a fiatalok, egyből saját lakás, kocsi, meg 400 ezres netto kezdőfizetés. Megérdemelne pár óriási pofont ez a generáció de komolyan. Mindent szájba kaptok gyakorlatilag, mint egy lajhár nemzetség, és sír a százok Y generációsként, hogy nem vagytok boldogok. Komolyan csak kérdezzétek meg a szüleiteket, nagyszüleiteket, hogy honnan indultak 18 évesen...

2016. szept. 18. 18:35
 20/50 anonim ***** válasza:
56%

[link]

Ezt kérem olvassa el mindenki 20-30 közötti fiatal. Abszolút máshogy fogjátok látni a saját életeteket és igényeiteket/lehetőségeiteket.

2016. szept. 18. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!