Anyám előttem éli a szexuális életét. Mit lehet egy ilyen szülővel kezdeni?
Elvált szülők gyereke vagyok (már magam is nagykorú), anyámmal egyszobás lakásban élünk.
Amúgy sem volt soha jó viszonyunk, de mióta a jelenlegi pasijával van, totál kifordult magából.
A pasihoz nem mennek, mert az milyen ciki, ha őt látják a pasi gyerekei. De ide szemrebbenés nélkül. És az egy szobás lakásban (velem egy légtérben!) minden további nélkül nekiállnak dugni fényes nappal. Korábban volt belőle már balhé, utána annyit megtettek, hogy a konyhába kimentek, az asztalon csinálni...... De azt is úgy, hogy nem számítottam rá, simán rájuk nyitottam véletlenül.
Anyám fel van háborodva, mert tönkreteszem az életét, ő így nem tud élni. És hát ez az ő lakása, tehát neki ehhez joga van.
(Azért azt hozzátenném, hogy az én párom ki van tiltva tőlünk totálisan, mert hát az ő lakása nem kupleráj...)
Az, hogy elköltözzek itthonról, nem megoldás. Én lennék a legboldogabb tőle, de anyagilag nem megoldható. Sem az őszinte szó, sem a balhé nem használ, nem érdekli, hogy mit látok vagy mit gondolok. Mert ő felnőtt nő, és erre igénye van.
(Most is megy az etyepetye, kb három lépésre tőlem...)
Mit lehet egy ilyen szülővel kezdeni?
# 9/12
Továbbra sem fogom fel mi a helyzet. Mondom nekem 35-40000 MINDENNEL együtt az V. kerületben egy kb 25 nm-es lakás. Jó szerencsém is van, de ez már az 5. albérletem és volt hogy saját szobám volt, volt amikor jóarc szobatársam. Akkor 20-25-et fizettem.
Az alberletek.hu-t meg az Albérlet egyetemistáknak csoportban ezrével vannak akik keresnek lakótársakat.
...azért nem értem ezt az anyagi gondot, mert én most MSc-re járok, mellett gyakornokoskodok, nem valami túl nagy összegért, 70000 Ft. Suli mellett ez fér bele, ha végzek elmegyek rendesen fejlesztőnek akkor jöhet majd nettó 3-400.000 kezdőfizetés. de addig is teljesen oké, teljesen jó a szobám, hétvégente néha hazajárok, én az utóbbi 5 évben lazán elvoltam 70-80 ezer nettóból albérleti szobában. Még félre is tudtam tenni komolyan.
...de még a szobatárs is sokkal okosabb dolog, mint huszonakárhány évesen a qúró anyád mellett lakni. Ez szörnyű... komolyan inkább lennék csöves akkor, mint azt az égést, hogy ilyen gyernőttként itthon lakjak huzamosabb ideig.
*35-40 V. kerületben egy kb 25 nm-es lakás.
Javítom: szoba... A lakás 100 rugó, de 3-an lakunk benne, 2 jófej lánnyal lakok együtt srácként külön szobákban. Simán elvagyunk, iszogatunk. Csajokat is lehet felhozni, a lányok baráai is néha ott vannak, olykor recseg az ágy, dehát kit érdekel.
Mi a tökömnek bérelni egy teljes lakást?
#15 ... én kifejezetten élvezem a két jó arc ismerősömmel együtt lakást huszonévesen. Van egy tágas nagy szobám, csukható ajtóval és két takaros-rendes lakótársam. Lehet velük főzni, jókat beszélgetni, sörözgetni stb... Hol a probléma? Laktam teljesen egyedül pár hónapig, és eskü jobban bedepresszióztam.
Tudom, hogy hová tartok, vannak céljaim, ha nem bruttó 110-et fogok keresni, konkrétan 1 év múlva, mikor lesz időm egy full állásra, akkor meggondolom a költözést. Anyagi helyzethez kell mérni az igényeket.
Iszonyúan el vannak szállva manapság a fiatalok, egyből saját lakás, kocsi, meg 400 ezres netto kezdőfizetés. Megérdemelne pár óriási pofont ez a generáció de komolyan. Mindent szájba kaptok gyakorlatilag, mint egy lajhár nemzetség, és sír a százok Y generációsként, hogy nem vagytok boldogok. Komolyan csak kérdezzétek meg a szüleiteket, nagyszüleiteket, hogy honnan indultak 18 évesen...
Ezt kérem olvassa el mindenki 20-30 közötti fiatal. Abszolút máshogy fogjátok látni a saját életeteket és igényeiteket/lehetőségeiteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!