Segítség! Van valami megoldás?! 15/L
Esetleg 15 évesen agyilag fel kéne nőni az egész jó megoldás. Szüleid nem poénból, brahiból, haverok miatt költöznek ki... Emelett arról ne is beszéljünk, hogy odakint többek közt az oktatás is messze veri a magyar szintet. Ezek meg, akiket ma 15 évesen a barátaidnak tartasz addig a barátaid amíg... nem indok a maradásra. Jófejek a tanárok, és? Odakint nem lehet jófej tanár? Szóval neked minden érdeked jövőd szempontjából is, hogy menj velük.
B témakör, hogy egyáltalán maradhatnál-e. A válasz: mivel 18 év aluli vagy, hivatalos gyám nélkül NEM. Kollégium hétvégére nem biztosít szállást így hétvégére a gyámhoz kell menned, aki emelett felel is érted.
Szóval összegezve: tanuld az angolt.
Szerintem buta vagy.
Kislány, Magyarországon egy átlag embernek, átlag munkával nehéz és kínkeserves megélni. Majd rájössz. Ha van Londonban lehetőségetek jobb életre, ne habozz. Barátok mindenhol vannak. London szép és jó hely szerintem. Anyukádék helyében én ezt nem venném figyelembe. Ha barátod lenne, azt már igen. De a haverokat, jó fej tanárokat... Ugyan már, ez nem erről szól. Nem olvastam a kommenteket, nem tudom, hogyan éltek jelenleg. De szerintem ne terheld ezzel a szüleidet, hanem menj csak, én mennék.
Én idén érettségiztem, és hidd el, 9.-esként ilyenkor még nagyon is megy az észjátszás, még ha te nem is hiszed, hogy ez így van. Majd egy fél év után mindenki beleun majd, és akkor mondhatod, hogy a valódi énjüket adják.
Mikor mennétek ki? Gondolom még lesz időd ezt meglátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!