Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segítség! Van valami megoldás?...

Segítség! Van valami megoldás?! 15/L

Figyelt kérdés
Anyáék ki akarnak menni Londonba. Már gyűjtik a pénzt nagyon készülnek. Először en is benne voltam, hogy milyen jó lesz ott kint. Új barátok. Új ország. Minden teljesen megváltozik. Igen csak eljött a gimi. Nagyon jo a közösség. Nagyon jo barátaim vannak. Jo fejek a tanárok is (részben). Én már nem akarok elmenni, sőt egyenesen sírhatnékom van ha erre kell gondolnom. Nem tudom, hogy, hogy mondjam meg anyáéknak. Persze a jobb élet miatt mennénk ki, ezért őket sem akarom visszatartani. De van valami megoldás, hogy én itt maradjak Magyarországon és minimum 18 évesen esetleg utánuk menjek egyetemre?? Kérlek szépen titeket, hogy segítsetek!! Előre is köszönöm!! 🙂

2016. szept. 14. 13:39
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
15:11! Nagyon köszönöm! Kezdtek meggyőzni. Lehet, sőt biztos, hogy ez egy hihetetlenül nagy lehetőség csak en belülről máshogy élem meg. Köszönöm mindenkinek!! 🙂🙂
2016. szept. 14. 15:27
 22/31 anonim ***** válasza:
92%

Esetleg 15 évesen agyilag fel kéne nőni az egész jó megoldás. Szüleid nem poénból, brahiból, haverok miatt költöznek ki... Emelett arról ne is beszéljünk, hogy odakint többek közt az oktatás is messze veri a magyar szintet. Ezek meg, akiket ma 15 évesen a barátaidnak tartasz addig a barátaid amíg... nem indok a maradásra. Jófejek a tanárok, és? Odakint nem lehet jófej tanár? Szóval neked minden érdeked jövőd szempontjából is, hogy menj velük.

B témakör, hogy egyáltalán maradhatnál-e. A válasz: mivel 18 év aluli vagy, hivatalos gyám nélkül NEM. Kollégium hétvégére nem biztosít szállást így hétvégére a gyámhoz kell menned, aki emelett felel is érted.

Szóval összegezve: tanuld az angolt.

2016. szept. 14. 18:20
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan éred fel agyilag, mennyira hülyeség 2 hetes ismerettségekhez így ragaszkodni? Gyerekek vagytok még, kb. semmit nem tudtok egymásról...
2016. szept. 14. 18:54
 24/31 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem buta vagy.

Kislány, Magyarországon egy átlag embernek, átlag munkával nehéz és kínkeserves megélni. Majd rájössz. Ha van Londonban lehetőségetek jobb életre, ne habozz. Barátok mindenhol vannak. London szép és jó hely szerintem. Anyukádék helyében én ezt nem venném figyelembe. Ha barátod lenne, azt már igen. De a haverokat, jó fej tanárokat... Ugyan már, ez nem erről szól. Nem olvastam a kommenteket, nem tudom, hogyan éltek jelenleg. De szerintem ne terheld ezzel a szüleidet, hanem menj csak, én mennék.

2016. szept. 15. 08:30
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Én idén érettségiztem, és hidd el, 9.-esként ilyenkor még nagyon is megy az észjátszás, még ha te nem is hiszed, hogy ez így van. Majd egy fél év után mindenki beleun majd, és akkor mondhatod, hogy a valódi énjüket adják.

Mikor mennétek ki? Gondolom még lesz időd ezt meglátni.

2016. szept. 15. 13:45
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszi mindnekinek! Mi igazából 2017 májusra gondoltunk.
2016. szept. 15. 17:08
 27/31 anonim ***** válasza:
Én most arra gondolok, hogy időt adni még esetleg ennek a dolognak. Ezt a 3 évet még teérted itthonmaradhatnátok, amíg kijárod a gimit. Vagy amúgy fogalmam sincs, hát hogyha kint akarsz menni egyetemre, akkor addig ott fullosra tökéletesíthetnéd a nyelvismeretedet, és könnyebb lenne esetleg a definíciókat megtanulni.
2016. szept. 16. 20:36
 28/31 anonim ***** válasza:
*márminthogyha elköltöznél és kint járnál előtte gimit is
2016. szept. 16. 20:37
 29/31 A kérdező kommentje:
Jajaja értem. 😊😊
2016. szept. 16. 22:15
 30/31 anonim ***** válasza:
Biztos hálás dolog lehet szülőnek lenni. 15 éven keresztül neveled a gyreked. Ráköltöd minden pénzed majd mikor ez nehezen megy és napi stresszben élsz évek óta hozol egy döntést, hogy nagyon sok év alatt elért életkörûlményeidet feladod kockáztatsz és hátad mögött hagyva mindent kimész az ismeretlenbe. A 15 éves gyreked meg inkább veled tartaná skypon a kapcsolatot mint egy csapat osztálytárssal akiket 2 éve ismer. Az szép. A jófej haverokkal nem jó neten tartani a kapcsolatot de azokkal akik 15 éve a javadat akarják azokkal igen. Szerintem ezt kéne mérlegelni. :D
2016. szept. 17. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!