Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az megoldás a veszekedésre ha...

Az megoldás a veszekedésre ha mindig hallgatok es engedelmeskedek a szüleimnek meg ha tudom hogy nincs igazuk? Vagy így csak jobban rákapnak hogy engem hibáztassanak?

Figyelt kérdés

Anyam a legkibirhatatlanabb ember akit ismerek,mindig hazudik,fenyeget,megpofoz ok nélkül (tudom kicsit hihetetlen de tényleg így van) Mar 2 napja próbálok "szent" lenni es bármit kér (meg ha csúnyán is) ugrok neki,minden vita utan én kérek bocsánatot pedig ő a hibás (például nekem jött en meg kiboritottam a levest,és kértem bocsánatot,pedig ő rohant nekem) De minden ugyan olyan mint régen,pedig komolyan mindent megteszek.Attol felek csak hogy meg jobban "rám kapnak" es ezután mindig en leszek a hibas mindenért.Ti mit csinálnatok?

17/L

2016. júl. 31. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha hagyod magad, mégjobban palira vesz, nem kell engedni, főleg 17 évesen hogy csak azért mert az anyád, semmibe vegye a véleményed főleg ha neked van igazad.
2016. júl. 31. 17:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha ki állok magamert akkor meg meg rosszabb,mert megy meg is büntetnek
2016. júl. 31. 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg nem próbáltál még beszélni vele arról, hogy miért viselkedik így? Próbálj elkapni egy olyan pillanatot, amikor úgy látod, hogy nyugi van, majd higgadtan, nem támadóan rákérdezni a dolgokra. Ha ez a beszélgetés nem jól sülne el, én kapásból azt javasolnám, hogy várd ki, míg 18 nem leszel, és költözz el, viszont ez egyáltalán nem ilyen egyszerű, jól tudom. Viszont ha én a helyedben lennék, szerintem elmennék szeptembertől koliba (gondolom középiskolába jársz) és akkor addig sem vagyok otthon, csak heti 1-2 napot, vagy még annyit se. Aztán gimi után egyetem, az is egy jó ürügy arra, hogy elmenj otthonról (na meg amúgy is). Tudom,tudom, a menekülés nem jó megoldás, de ha nem tudjátok normálisan megbeszélni a dolgokat, és anyukád folyton neked támad, nincs értelme feszegetni a dolgot.
2016. júl. 31. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt lehet megbüntetni aki hagyja. Tudom hogy ezért le fognak pontozni de nem érdekel.
2016. aug. 1. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!