Mit csináljak, ha a szüleim aberrált időpontokban akarnak irányítani?
Figyelt kérdés
Tehát még mielőtt valaki jön, hogy hisztizek, mert korán kell lefeküdni, van benne igazság, de ez már nevetséges. Azt akarják, hogy este 10-kor takarodó mindig és szünetekben is maximum 8-ig alhatok!! Amivel nem is lenne bajom, de a biológiai órám nem áll erre át. Kipróbáltam 1 hétig a nyáron : Legalább éjfélkor tudok lefeküdni és 10-kor felkelni. De lesz.rják, azt mondják, hogy a 17 éves gyerek még kicsibaba neki alukálni kell. Ha meglátják, hogy 10 után még forgolódok az ágyban lehurrognak. Meg hogy folyton óráim után fél órával haza kell érnem, nem lófrálhatok sehova. Most is telefonról írok, saját netről, mert ilyenkor kinyomják a modemet.2016. aug. 31. 22:05
31/36 anonim válasza:
Az tényleg nem normális dolog azért...
32/36 anonim válasza:
Édesem, micsoda gondok!!!
A te korodban rimánkodtam, h 10kor végre alhassak. Egész nap gimi, estig edzés, utána tanulás. Volt, higy este már nem tustam a másnapi dogára tanulni, akkor csipásan keltem 5kor reggel és magoltam. Aztán suli, edzés stb. Ujra és ujra. Irigylem a gondjaid!!!
33/36 anonim válasza:
Nem tudsz elaludni éjfél előtt???
Adnék én neked internetet.
Befognálak egy kis kert-ápolásba, és láss csodát, ha minden nap kellene kapálnod, meg füvet nyírnod, meg gereblyézned 2-3 óra hosszát a friss levegőn - alig várnád, hogy este 9-kor lefürödhess és bezuhanj az ágyba...
34/36 anonim válasza:
Én is összevissza aludtam nyáron, de 2 nap iskola helyrehozta.
35/36 anonim válasza:
Sikerült már beállítani a biológiai órádat? Mi lesz, ha jön az óraátállítás? Egyébként én is több sportot javaslok és kevesebb számítógépezést. Ugyanakkor az esti könyvolvasás is el tud lazítani egy jó alváshoz!
36/36 anonim válasza:
Viszont ha elkezd egy nagyon jó könyvet, az könnyen a tanulás rovására mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!