Nem akarom irányítani, de tanácsolnák neki egy két dolgot?
A lányommal nem túl jó a viszonyom, sajnos követtünk el hibákat mindketten. A házassága valószínűleg az én hibámból IS ment tönkre.
Azóta van egy új kapcsolata amiben nem boldog, ezt én is látom és ő is többször mondta már.
A volt férjével a vallásuk óta nekem jobb lett a viszonyom, az ővék sajnos nagyon rossz.
Most már belátom, hogy ők egymáshoz valók, és sajnálom hogy akkor uúgy viselkedtem.
A vejemnek nincs senkije, és a lányom kapcsolata "haldoklik".
Bár már egyszer megbeszéltük hogy többet nem szólok az életükbe de utoljára valahogy (akár titokban intézve) összehoznám őket hogy találkozzanak és talán rendeznek a viszonyuk.
Vegulis egy probat tehetsz! De ha nem mukodik, hat nem.
Miert gondolod, hogy a Te hibad a valas?
"tanácsolnák"
Aki írni sem tud, ne adjon tanácsot!
Szerintem egy jó kapcsolat/házasság nem megy tönkre csak más ember miatt.(anyós)
Ott biztos voltak más gondok, ha a válás mellett döntöttek.
De szép dolog, hogy beláttad, hogy a te hibád is lehetett, kérj mindkettőjüktől elnézést és mondd meg nekik külön-külön, hogy ha mégegyszer összejönnének nem szólnál bele stb. Mást nem tehetsz, ha egymásnak valók majd egymásra találnak
Szerintem tök mindegy, miért ment tönkre egy kapcsolat, ha már tönkrement, nem fogják összefoltozni egy anyósi bocsánatkérés miatt.
Szerintem tényleg ne szólj bele többet! A leírásból nem derül ki, de a sejtésem az, hogy már eddig is elég sz...rt kavartál.
Rólad az az anyósos vicc jut eszembe:
- Én igazán nem akarok beleszólni, de...
- AKKOR NE SZÓLJON BELE, ANYUKA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!