Most mit csináljak? Sehogy sem érti meg.
A nevelőapám mindig a fenekemet fogdossa. Elmegyek mellette, belecsíp vagy megmarkolja. Már mondtam neki hogy ne csinálja, mert zavar. Utána szóltam anyukámnak is, hogy beszéljen már vele, mert nem hagyta abba. Beszélt vele többször is, de nem tudja befejezni. Ha meg mikor a közelembe jön és elfordulok tőle, meg neki áll feljebb. Mit tudok még tenni ezen kívül?
16/L
Eszem megáll.
Az anyuka párja zaklatja az anyuka kislányát, aki az édesanyjához fordul segítségért, erre az csak beszél a párjával, hogy "hát ezt nem kéne szerintem", de egyébként semmi. HÁT MILYEN ANYA AZ ILYEN?
Kérj segítséget a tanáraidtól, és nyugodtan bemehetsz a gyámügyre is. Meg fogják anyudat "dicsérni".
A nevelőapádnak meg nyugodtan tekerj le egy nagy pofont, vagy rúgd tökön a disznót.
Köszönöm a válaszokat!
Ha még egyszer megtörténik megfenyegetem a feljelentéssel, ha azután is folytatja, akkor felkeresem a hatóságot.
Megütni meg nem merem, mert akkor megverne.
nevelési tanácsadó
rendőrség
gyámügy
családvédelem
ezekhez fordulhatsz
A btk. szerint ez három év letöltendőt ér. Nyomtasd ki neki a vonatkozó törvényt, és tedd le elé, itt találod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!