Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom sehogy sem érti meg, hogy nekem ez mennyire fáj?
A barátommal 2 és fél éve vagyunk együtt. Szinte minden időnket együtt töltjük, jó vele meg minden, de van egy kis probléma. Egyszerűen nem érti meg, hogy nekem az mennyire rossz, mikor úgy ér hozzám mint egy cafkához. Van, hogy csakúgy megmarkolássza a melleimet minden előjel nélkül. Vagy pl épp csinálok vmit,ő meg megfogja a seggem v ilyesmi. Az még elmegy,h csók közben fogdos,de hogy úgy markolgatja a mellemet mintha egy k*rva lennék,tehát minden érzelem és érzékiség nélkül,az már nagyon idegesítő. Ezerszer elmagyaráztam neki a 2 és fél év alatt,mégis van,h megmarkolja,rászólok és elmagyarázom neki,ez mennyire rossz érzés nekem,erre fél óra múlva ugyanezt csinálja! Annyira felhúz ezzel folyton. És most is annyira felidegesített ezzel,h adtam neki egy pofont. Erre besértődött... Én ezt nem értem: ő erőszakoskodhat,én meg nem?! Nem is az az igazán rossz,h ezt csinálja,hanem h megbeszélem vele,nekem ez mennyire rosszul esik,és utána is ugyanúgy csinálja,annak ellenére,h elmondja mennyire sajnálja és soha többé nem csinál ilyet. Mit csináljak???
20/L
sok olyan nö van akinek ez meg bejön. bár többen akinek meg nem.
talán verbálisan kellene neki elmondani hogy neked ez nem jo. fáj és nem izgat fel. ha nem fogja fel akkor meg elzavarnám a ...be
1 jó dolog azért van benne, hogy kíván téged..de ezen kívül nem nagyon érdekli a véleményed a dolgokról..egyik fülén be másikon ki...ejjnye bejjnye , vajon mit tenne ha 4-5 napig nem lenne szex?
Vagy ha ő akarná de te elutasítanád? Megerőszakolna? Vagy elhúzna a francba? vagy csak dúzzogna?
Ez nagyon fura, szerintem egy jól működő kapcsolatban ez teljesen rendben van. Ettől nem tekint cafkának, egyszerűen csak kíván, és ezt ki is mutatja. Ez jó dolog.
Én is van úgy, hogy elmegy mellettem a férjem, és csak úgy odanyúlok, és megsimogatom a fenekét, vagy a kukiját. Ettől nem vagyok cafka. 7 éves házasok vagyunk, és ezek az érintések a mai napig fontosak, izgatóak.
Ha nem tudod elviselni akkor a 3/9 válaszolot javaslom. De az biztos hogy a legtöbb férfi szereti a jo kinézetü nöket, es mikor megmarkolja a melled azt egy elismerésnek kéne venned, mivel felizgatod és valoszinüleg kiván. ha nem igy lenne nem nyulna hozzád. Ha megtiltod neki az neki valoszinü olyan, mint a madárnak az aranykalitka. Sok házasságban élö nö mit meg nem adna érte hogy a férje kivánva odarontson és megmarkolgassa.
De különbözöek vagyunk!!! Ezért Neked kell érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!