Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom sehogy sem érti meg, hogy nekem ez mennyire fáj?
A barátommal 2 és fél éve vagyunk együtt. Szinte minden időnket együtt töltjük, jó vele meg minden, de van egy kis probléma. Egyszerűen nem érti meg, hogy nekem az mennyire rossz, mikor úgy ér hozzám mint egy cafkához. Van, hogy csakúgy megmarkolássza a melleimet minden előjel nélkül. Vagy pl épp csinálok vmit,ő meg megfogja a seggem v ilyesmi. Az még elmegy,h csók közben fogdos,de hogy úgy markolgatja a mellemet mintha egy k*rva lennék,tehát minden érzelem és érzékiség nélkül,az már nagyon idegesítő. Ezerszer elmagyaráztam neki a 2 és fél év alatt,mégis van,h megmarkolja,rászólok és elmagyarázom neki,ez mennyire rossz érzés nekem,erre fél óra múlva ugyanezt csinálja! Annyira felhúz ezzel folyton. És most is annyira felidegesített ezzel,h adtam neki egy pofont. Erre besértődött... Én ezt nem értem: ő erőszakoskodhat,én meg nem?! Nem is az az igazán rossz,h ezt csinálja,hanem h megbeszélem vele,nekem ez mennyire rosszul esik,és utána is ugyanúgy csinálja,annak ellenére,h elmondja mennyire sajnálja és soha többé nem csinál ilyet. Mit csináljak???
20/L
Furán látod tényleg, ennek inkább pozitívumnak kéne lennie egy kapcsolatban.
De persze ha nálad ez nem fér bele, akkor nicns mit tenni. Még magyarázd el neki párszor higgadtan, részletesen,hogy miért zavar, és ha ezt nemérti meg, akkor sajna nem illetek össze... az se jó, ha te eltűröd tőle pedig ennyire zavar, és az se jó, ha ő meg elfolytja ezt magában... :/
21L
Én szeretem, ha a barátom ezt csinálja:) Mondjuk ő finoman meg aranyosan, nem azt érezteti, mintha ribi lennék:) Közben rám néz és mosolyog én meg nem bírom ki, hogy ne nevessek egyet,szerintem aranyos:)
19/N
Én szétvertelek volna a pasi helyében. Remélem kifogsz egy olyat aki megnevel mert el vagy szállvca magadtól! Mi jogon pofozkodsz te?
Besz@rok hogy az ilyeneknek van párja engem meg csak edobtak a magyarok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!