Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit csináljak? Sehogy...

Most mit csináljak? Sehogy sem érti meg.

Figyelt kérdés

A nevelőapám mindig a fenekemet fogdossa. Elmegyek mellette, belecsíp vagy megmarkolja. Már mondtam neki hogy ne csinálja, mert zavar. Utána szóltam anyukámnak is, hogy beszéljen már vele, mert nem hagyta abba. Beszélt vele többször is, de nem tudja befejezni. Ha meg mikor a közelembe jön és elfordulok tőle, meg neki áll feljebb. Mit tudok még tenni ezen kívül?

16/L

2016. aug. 26. 14:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%

Ez szexuális zaklatás, ami bűncselekmény. Ezt először is tedd tisztába magadban, ahogy azt is, hogy nem a te hibád, és nem neked kéne megváltozni vagy tenni ez ellen.

Keress fel egy bántalmazott vagy zaklatott nőket segítő szervezetet, akár facebook-on a "Nem tehetsz róla, tehetsz ellene" oldalnak írj privát üzenetet, ők talán többet tudnak segíteni.

2016. aug. 26. 14:20
 2/19 anonim ***** válasza:
97%

Rúgd t*kön teljes erőből. 2 év múlva pedig költözz el.

Anyád is egy r*hadék, hogy ezt hagyja :(

2016. aug. 26. 14:20
 3/19 anonim ***** válasza:
96%

Azt én sem értem, hogy anyukád miért hagyja én már kirúgtam volna a francba.

Fenyegesd meg, hogy feljelented mert ez szexuális zaklatásnak minősül. Ha nem hagyja abba akkor meg tényleg jelentsd fel.

2016. aug. 26. 14:22
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Fenyegesd meg hogy ha mégegyszer ilyet csinál szólsz a tanáraidnak és ők lépnek az ügyben. Állj a sarkadra mert most még cicázik, de kitudja mire vetemedik ha mondjuk ideges vagy részeg. Anyukád ehhez mit szól ?
2016. aug. 26. 14:22
 5/19 anonim ***** válasza:
85%
Komolyan mondom, milyen anyák vannak.
2016. aug. 26. 14:23
 6/19 A kérdező kommentje:

Anya beszélt már vele, de hasztalan.

Részeg nem szokott lenni, mert nem iszik.

2016. aug. 26. 14:27
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti felpofoznám a következő esetnél. Az ész megáll! Tudja már hogy mit lehet meg mit nem..
2016. aug. 26. 14:39
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
De nem az a lényeg hogy beszélt vele! Hanem az, hogy láthatóan semmi nem történt, és anyád ezt tűri.. Ha nekem lenne egy 16 éves lányom, akit az én párom molesztál, (MERT EZ AZ!), úgy rúgnám ki mint macskát sz.rni!
2016. aug. 26. 14:41
 9/19 anonim ***** válasza:
86%

Anyád tipikusan olyan nő, akinél a pasi farka magasabb prioritást élvez, mint a saját gyereke.

Rúgd tökön azt a barmot teljes erőből. Ha anyád meg kérdőre von, akkor mondd meg neki, hogy nyugodtan bemehetnél a gyámhatóságra és a rendőrségre molesztálás vádjával feljelentést tenni, de azt anyád sem fogja megúszni, mert nem tett a molesztálás ellen érdemlegesen semmit, így ő is el lesz meszelve bűnpártolásért.

"Gyönyörű" anyád van. Ha az én lányomat molesztálná a párom, azonnal röpülne az utcára 2 istenes nagy pofon után.

2016. aug. 26. 15:09
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Beszélt vele??? Anyád nem normális, ha hajlandó együtt élni egy olyan férfival, aki szexuálisan zaklatja a kislányát. Ha én ezt megtudnám valakiről, akárki is legyen, letépném a karját és feldugnám a s***ébe.
2016. aug. 26. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!