Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg vele, hogy ez nekem kínos? Mert sehogy sem érti meg.
Barátnőmmel 7 hónapja vagyunk együtt.
Ő nagyon jól keres, új autója is van. Meg saját lakás.
Apu cégét vezeti.
Nekem meg még nincs autóm sem. Ő mindig eljön értem mindig utazik 30 percet kocsival h elvigyen aztán visszahozzon, hiába mondtam neki már 1000x h ezt nem kell.
És ha valami étterembe is megyünk Már a vége előtt ugrik és fizet a pincérnek. Ezt is elmondtam neki h ez nekem ciki és erre nekem is van pénzem. Én is ki tudom fizetni az ebédeket.
Erre mindig azt mondja, hogy ne költsek inkább gyűjtögessek csak tovább kocsira. De néha akkor is ciki mert az emberek is már furán néznek rám néha.
Amúgy ő 25 éves én 30.
Örülj neki. Fordított esetben azért nyafognál itt, mert pénzéhes ribinek hívnád.
Eldönthetnék a pasik, hogy mit akarnak.
Ne b***asztassátok már szegény gyereket, ez is egy probléma.
Az emberek mindig fognak találni valamit a kapcsolatukban ami nem túl jó.
6-os. Te tényleg nem érted igaz? Neki is van önbecsülési. És igen képzeld egy idő után már valóban kínos lehet.
Nektek nőknek is lehet 1000 más apró problémátok egy kapcsolatban.
Ezért miért kell valakit csesztetni?? Ő is ember. Te is ember vagy neked is lennének problémáid. Jó lenne ha mindenki lesz***arná h neked mi a gondod??
#8 Egója az van. Intelligenciája az már kevésbé. Ha pedig leugrana az egójáról az agyi szintjére, menten szörnyet halna.
Miért kell csesztetni? Mert nem bírom az ostoba, döntésképtelen embereket. Ráadásul, én még örülnék is, ha az emberek nem akarnák mindenbe beleütni az orrukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!