Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok, barátnőt szeretnék, de sehogy sem jön össze. Mittegyek? Valaki segítsen.
Sose gondoltam volna, hogy eddig fajul a dolog, de itt kérek most segítséget.
18 éves vagyok, még sosem volt kapcsolatom, ami hosszabb lett volna mint egy hét. Nagyon sokszor nem rajtam múlt, rengetegszer átvertek, csalódást okoztak.
Hiába randiztam valakivel, sose volt több egy randinál. Sosem sikerült félre a randi, ráadásul már mindenféle tanácsot megfogadtam, mind öltözködésileg, mind viselkedésileg.
Bár nem vagyok sármos, de nem is tartom magam egy csúnya gyereknek. Sportos testalkatom van, ismerőseim szerint jő a dumám, mégse jön össze soha.
Ha valaki tudna segíteni, azt igazán megköszönném.
1. Kommentelő:
Nagyon sajnálom, hogy sosem sikerült. Nem a te hibád. Sokan nem értékelik az ember személyiségét manapság.
2. Kommentelő:
Kerestem őket utána, de valahogy nem volt utána közös hamgnem, nem volt egy következő lépcsőfok. Egy adott szinten mindig megragadt a dolog.
#4-nek
Ezt a neget ezzel a lendülettel szedte le Mex honlapjáról vagy élőben mondta?
A kérdezőnek:
De ez annál sokkal bonyolultabb , hogy így le lehessen írni.
Sok midnen ilyen önmagában bullshitet lehetne írni , hogy "Légy önmagad" meg egyebek.Felesleges :D Belejössz majd inkább egy pár csaj baráttól kérdezd meg , hogy összejönne-e veled , és miért nem? Csak ne sértődj meg ha le "bal..szoznak".
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!