Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értessem meg a barátommal, hogy ne nézzen csicskának ha társaságban vagyunk?
Ha ketten vagyunk minden oké, kedves, törődő, nem bunkózik, de ha a barátaival vagyunk, nem lehet ráismerni.
Cseszeget, bunkó, felvágós, szolgának néz.
Tegnap megfőztem a vacsit, csak annyi kérésem volt, hogy vigye az asztalhoz a tányérját. Reakció: "Megfogod, odaviszed. Érted? Ennyire nem lehetsz bamba!"
Ezt még oké, elnéztem, gondoltam, más miatt ideges.
Ma reggel: "Egyél már! Mi bajod? Mire vársz?"
Mindössze arra vártam, hogy ő is leüljön.
Meg amikor meglátott, elkezdett röfögni meg nevetgélni, az alakomra utalva. Ötventudomisénhány kg vagyok, normál testalkatú, de kövér semmiképp.
Már az egyik lány a társaságból a múltkor mondta, ha vele csinálná ezt a barátja, páros lábbal rúgná ki. Magyarázkodhattam, hogy otthon nem ilyen.
Leültettem szépen és elmagyaráztam neki, hová vezet ez a kiscsoportos viselkedés. A többiek azért nem fogják tisztelni, mert meg tud alázni lelkileg egy nőt.
Elintézett annyival, hogy a baj a fejemben van, ha ez nekem sértő, és otthon is ugyanezt csinálja, csak ott nem kapom fel a vizet és játszom a sértődöttet, mert nincs közönségem.
Kinek van igaza?
Elég volt csak a kérdést olvasnom.
És az ilyeneknek van párjuk. Az élet szép ^^
otthon nem ilyen, mások előtt meg de?
Repül h a lába nem éri a földet.
Én nem vagyok egy szelíd típus de egy ilyen röfögésné ráborítottam voln a kaját.
Ezek elég súlyos dolgok, társaságban szerintem azért csinálja mert valami kicsavart logika mentén azt hiszi ettől ő férfiasabb. Mindegy a 2. ilyen esetél ott helyben a többiek előtt szakítottam volna vele.
Komolyan hagyod hogy megalázzon és még te magyarázkodsz miatta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!