Mit lehet tenni egy 12 éves csúnya beszédével?
Figyelt kérdés
A 12 éves fiam nagyon csúnyán beszél illetve más viselkedési probléma is van vele. K.r.aanyázások sorozata, bü.dös r.b.nc k.rv. stb. Nap mint nap már ezt hallgatom. Már a kistesó is eltanulta. Más probléma is van vele de ez a legidegesìtőbb mert utcán is mondja másra, itthon pedig ránk ha pl. nincs laptop vagy bármi más. Szépen is rászoltam, csúnyán is, pofon is volt, más okok miatt volt pszichológus, nevelési tanácsadó, most családterápiára járunk. Úgy érzem csődött mondtam mint anya. Ti mit tennétek? Egyedül nevelem szóval apuka kizárva ebből a történetből.2016. aug. 24. 19:58
31/31 anonim válasza:
Szerintem is ez van, utolsó! gondolom a gyerek azt hiszi, az anyja hibája hogy az apja eltűnt (én is azt hittem miután elváltak, mert az apukám kedves volt velem, anyum meg folyamatosan oltott ellene). Igaz ilyeneket én nem mertem volna mondani/csinálni, mert anyum biztos nem hagyta volna :D Nem tudom, mi lehet a megoldás:( Én kinőttem a lázadást, kibékültem anyukámmal, sok mindent megtudtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!