Mit szólnátok, ha az anyátoktól ilyet hallanátok?
Figyelt kérdés
Nem vagy olyan csúnya. Anyád se szép, apád se, hát te sem lehetsz az.2015. aug. 19. 07:09
1/8 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémád az életedben, hogy anyádék mit gondolnak a külsődről. Fogadd el magad ne másnak felelj meg és kész.
Magyarul: tenni rá magasról.
2/8 anonim válasza:
Valószínüleg reálisan látnak téged, és nem akarnak átverni.
3/8 anonim válasza:
Legalább őszinték. Én megőrülök attól, hogy "gyönyörű vagy, a legszebb...", miközben tudom, hogy nem.
Ha ilyet mondanának, legalább tudnám, hogy őszinte.
4/8 mantis religiosa válasza:
Valószínüleg nem várt gyerek voltál, örülj, hogy a fürdőkádban nem a hajszárítót adták a kezedbe, hogy azzal játsz! :-) Valószinüleg Rád vetitik ki, hogy nem úgy alakult az életük, ahogy akarták, ( karrier, lakás, stb. ), és így törlesztenek. Ne foglalkozz ezzel! Biztosan vannak értékes tulajdonságaid, amiről ők lehet nem is tudnak. Meg aztán előbb-utóbb jön majd valaki az életedbe, akinek Te leszel a legszebb, otthonról pedig úgyis elköltözől majd.
5/8 anonim válasza:
Esetemben ez az igazság, úgyhogy semmit. Alapból nem mondunk ilyet a gyereknek, mert rombolja az önbizalmat
6/8 anonim válasza:
Hát hidd el, az állandó magasztalás legalább ilyen gáz, nekem abból jutott. Miközben a suliban szétalázott mindenki a külsőm miatt (csúnya kislány voltam, na, ezt utólag a képeken én is látom), anyám áradozott, milyen gyönyörű vagyok. Oké, hogy az anyák elfogultak, de ez gáz.
Azóta szerencsére megtaláltam a stílusom, és ha nem is világszép, de meglehetősen vonzó nővé értem. Most Anyámtól sokkal több kritikát kapok. Vicces, mi?
7/8 anonim válasza:
Nevetnék! :) Vagy õszinte vagy szarkazmus, esetleg mind2. Felesleges megsértõdni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!