Beleszólhatok-e a gyerekem döntéseibe?
Annyit tehetsz, hogy őszintén beszélsz vele, és támogatod.
Elmondod neki, hogy mennyire rossz látni, hogy egy férfi így bántja, és nem tehetsz ellene semmit.
A támogatás alatt azt értem, hogy biztosítod róla, hogy nálad mindig otthon lesz, mindig lesz helye, ha bármikor, akár éjjel kettőkor is hív, vagy menni kell érte, egy szavába kerül, és ott vagytok neki. Mindegy, hogy dönt, neked az a fontos, hogy boldog legyen.
És semmi "én előre megmondtam, hogy ez lesz".
Amúgy a helyedben belőlem már kijött volna az állat, és a pasit kapom el, hogy ha még egyszer csak ferdén néz a lányomra, akkor ott töröm el, ahol a legvastagabb, a ház közelébe se jöhet, nem hogy hozzánk, és ha nem szakad le a gyerekemről, akkor mindent elkövetek azért, hogy tönkretegyem. És sok mindenre képes vagyok a gyerekemért, arra mérget vehet!
Persze mindezt négyszemközt, hogy a lányom ne tudjon róla.
31-es. Az első rész úgy volt, ahogy te leírtad. Többször is. Éjjel, hajnalban hívott, hogy jön haza...mentem érte...
A második rész nagyon sokszor munkálkodott bennem, de csak a lányomra való tekintettel nem tettem meg, mert úgy gondolom ez csak olaj lett volna a tűzre, és lehet, hogy végleg elveszíteném...
Ő is látja a problémát, csak még nem képes lépni...talán ezért is kellene hagynom...
A korkülönbséggel megbarátkoztam, másnál is előfordul, ettől még működhetne jól egy kapcsolat...de itt azért többről van szó...
Csalja folyamatosan, nőzik...tudja is, bizonyítéka is van rá, mégis megbocsájt, szemethúny..annyit azért nem adott neki ez a kapcsolat, hogy így reagáljon...
Minél tovább benne marad, annál nehezebb lépni...
Érzelmi függőség, megszokás, ismerjük egymás hülyeségit...vagy mit tudom én...
Pontosan tudja, hogy mit gondolok róla, nem is rejtettem véka alá...
Azt is megmondtam neki amit utóbb írtál, hogy engem már nem érdekel mit csinál, elfogadok mindent, de ha sirva jön haza oldja meg a problémáját, stb.stb...de csak egy darabig nem érdekel...utána megint nagyon rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!